Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul érzem magam mert féltem a testiségtől a 2. randin?
Most volt a második randink a sráccal, egy ideje ismerjük egymást de csak felületesen, viszont valami szikrázott köztünk már az elejétől.
Az első randi nagyon jó volt, de ez a mostani... Felmentem hozzá hogy vigyek neki egy kis ebédet mielőtt elindul munkába. Aztán letettük magunkat az ágyra, ölelkezés csók. Nagyon ment volna tovább de én többször is leállítottam. Lassú vagyok tudom, mert borzalmas kapcsolatból léptem ki, ezt mondtam is neki.
Láttam a csalódottságot rajta, én meg úgy szégyeltem magam hogy el tudtam volna süllyedni. Nekem ez így még gyors, pláne hogy most voltam először nála.
Szörnyen érzem magam, utánam írt hogy minden ok, majd jó éjt.
Most csak a sírás fojtogat...
"Nagyon ment volna tovább de én többször is leállítottam. Lassú vagyok tudom, mert borzalmas kapcsolatból léptem ki, ezt mondtam is neki."
Előtte mondtad, vagy utána? Ha előtte és ő annak ellenére tovább ment volna inkább neki illene rosszul éreznie magát ám! Olyan esetben nincs ő rád tekintettel, csak szexre hajt, úgyhogy inkább pattintsd le!
"Felmentem hozzá hogy vigyek neki egy kis ebédet mielőtt elindul munkába."
Yikes.
Azert bőgsz mert nem csináltál magadból hülyèt?
2.randin el se visz sehova lakasra hív, de meg se kínál semmivel te viszel ebédet(???!), aztán még ápold is le?
Ritka hülyèt fogott ki. Egy pr.stinak is több az esze.
Amikor nála volt meloba ment eszkombájn.
Most meg már otthon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!