Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rosszul érzem magam mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul érzem magam mert féltem a testiségtől a 2. randin?

Figyelt kérdés

Most volt a második randink a sráccal, egy ideje ismerjük egymást de csak felületesen, viszont valami szikrázott köztünk már az elejétől.

Az első randi nagyon jó volt, de ez a mostani... Felmentem hozzá hogy vigyek neki egy kis ebédet mielőtt elindul munkába. Aztán letettük magunkat az ágyra, ölelkezés csók. Nagyon ment volna tovább de én többször is leállítottam. Lassú vagyok tudom, mert borzalmas kapcsolatból léptem ki, ezt mondtam is neki.

Láttam a csalódottságot rajta, én meg úgy szégyeltem magam hogy el tudtam volna süllyedni. Nekem ez így még gyors, pláne hogy most voltam először nála.

Szörnyen érzem magam, utánam írt hogy minden ok, majd jó éjt.

Most csak a sírás fojtogat...

2023. szept. 21. 19:10
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%

"Nagyon ment volna tovább de én többször is leállítottam. Lassú vagyok tudom, mert borzalmas kapcsolatból léptem ki, ezt mondtam is neki."

Előtte mondtad, vagy utána? Ha előtte és ő annak ellenére tovább ment volna inkább neki illene rosszul éreznie magát ám! Olyan esetben nincs ő rád tekintettel, csak szexre hajt, úgyhogy inkább pattintsd le!

2023. szept. 21. 19:13
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
ne érezd magad rosszul mert nem akarsz dugni a 2. randin egy szinte vadidegen emberrel.
2023. szept. 21. 19:26
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

"Felmentem hozzá hogy vigyek neki egy kis ebédet mielőtt elindul munkába."

Yikes.

2023. szept. 21. 19:26
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért yup, érdekes hogy ételt vittél neki munka előtt. Minek a lópikulának? Bakker sugárzod kifelé milyen manipulálható, naiv kis "csicska" vagy. Persze, hogy csak meg akar fektetni. Kérdező önbecsülésed van, miért kedveskedsz, akarsz megfelelni vadidegen/ ismerősnek? Én inkább önmagamnak akarnék megfelelni, kezdeném azzal, hogy megtanulnám önmagam szeretni, becsülni, nem mennék fel senki lakására semmi okból kifolyólag és elmennék pszichológushoz, mert a bántalmazó kapcsolatból szexkapcsolatba/egy menetben kötnék ki...
2023. szept. 21. 19:31
 5/28 anonim ***** válasza:
83%

Azert bőgsz mert nem csináltál magadból hülyèt?

2.randin el se visz sehova lakasra hív, de meg se kínál semmivel te viszel ebédet(???!), aztán még ápold is le?

Ritka hülyèt fogott ki. Egy pr.stinak is több az esze.

2023. szept. 21. 19:32
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor aludni megy az urge vagy munkaba hogy joejtet kivan ? 😅
2023. szept. 21. 19:32
 7/28 anonim ***** válasza:
49%

Amikor nála volt meloba ment eszkombájn.

Most meg már otthon van.

2023. szept. 21. 19:33
 8/28 anonim ***** válasza:
97%
Bocs hogy megragadom a lényeget, de második randin ebédet vinni valakinek? Ezmiez? 🤡
2023. szept. 21. 19:35
 9/28 anonim ***** válasza:
84%
2.randin így nyomult csak dugni akar veled, azonnal elhagynàm az ilyen embert
2023. szept. 21. 19:35
 10/28 anonim ***** válasza:
73%
Hát nem gond, neked nem fért bele, hiába vágytál rá te is. Ha normális srác, akkor ezt meg lehet beszélni, hogy lassítani szeretnél, több ismerkedésre van szükséged. Ez okés.
2023. szept. 21. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!