Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire más az igényünk? 4 hónap randi, heti 1-2 tali.
Szóval crossfitre jár edzeni munka után, azokon a napokon nem találkozunk. Versenyre készül, stb, látszik is rajta, hogy jár, nem kamu…. Nagyon teszik, hogy elkötelezetten csinál valamit (elég jól is néz ki) de közben meg én több időt töltenék vele, plusz néha barátokkal is összefut. Mondta is, hogy rám több időt szán, mint a barátaira.
Mondtam is neki, hogy többet lennék vele, válasz: “Neked adom szinte az összes szabadidőmet.” Hagyjam…?
Én N/29, ő F/32
Érdekes amit írtok. Nekem volt már pár kapcsolatom, randiztam már vagy 20 lánnyal, de még sosem találkoztam 1 héten 3nál többször valakivel, a heti 1-2 volt a jellemző. És én benne lettem volna több taliban, de eddig senki más nem
22F
Lehet 22 évesen ez ok, gondolom korodbeli lányok voltak, akik nem igényeltek többet. Mondjuk én már akkoriban is, de nem vagyunk egyformák.
De itt a hapsi 32 - az edzés meg a haverok kitölti az életét, igazából kapcsolatra se kedve, se ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!