Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire más az igényünk? 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire más az igényünk? 4 hónap randi, heti 1-2 tali.

Figyelt kérdés

Szóval crossfitre jár edzeni munka után, azokon a napokon nem találkozunk. Versenyre készül, stb, látszik is rajta, hogy jár, nem kamu…. Nagyon teszik, hogy elkötelezetten csinál valamit (elég jól is néz ki) de közben meg én több időt töltenék vele, plusz néha barátokkal is összefut. Mondta is, hogy rám több időt szán, mint a barátaira.

Mondtam is neki, hogy többet lennék vele, válasz: “Neked adom szinte az összes szabadidőmet.” Hagyjam…?

Én N/29, ő F/32

2023. szept. 20. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám. Heti 1-2 randi nagyon kevés lenne nekem is.
2023. szept. 20. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi 4 hónap után már közös albérletben laktunk, jut is eszembe.
2023. szept. 20. 11:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Egy barátnőm szerint csak mások az igényeink, a másik azt mondja, nem vagyok neki fontos.
2023. szept. 20. 11:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem is gondolom, hogy nagyon fontos lennél, egyrészt. Másrészt teljesen mást vártok egy kapcsolattól. Ennyi idősen heti 1-2 randi az nem kapcsolat. Ennyi idősen mi minden nap együtt akartunk lenni, nem haverozni még az edzés mellett. Nekem ezek az örökifjúk sose jöttek be, mert nem egyet akartunk.
2023. szept. 20. 11:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Érdekes amit írtok. Nekem volt már pár kapcsolatom, randiztam már vagy 20 lánnyal, de még sosem találkoztam 1 héten 3nál többször valakivel, a heti 1-2 volt a jellemző. És én benne lettem volna több taliban, de eddig senki más nem

22F

2023. szept. 20. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet 22 évesen ez ok, gondolom korodbeli lányok voltak, akik nem igényeltek többet. Mondjuk én már akkoriban is, de nem vagyunk egyformák.

De itt a hapsi 32 - az edzés meg a haverok kitölti az életét, igazából kapcsolatra se kedve, se ideje.

2023. szept. 20. 11:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez kevés, akkor hagyjad. Nekem nem lenne kevés.
2023. szept. 20. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!