Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, megmondanátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, megmondanátok egy nőnek 4 hónap után, hogy csak szexre kell nektek, ha látjátok rajta, hogy nagyon kedves veletek és talán több érzés van benne?

Figyelt kérdés

2023. júl. 12. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
én már 4 nap után is bevallanám, hogy csak dugni szerettem volna
2023. júl. 12. 15:27
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Mondd meg neki, hátha megkésel. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
2023. júl. 12. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Hát ha 4 hónap alatt nem tűnt fel neki a viselkedésedből, akkor szegény nem lehet túl okos. Legyél korrekt és máskor sokkal előbb mondd el.
2023. júl. 12. 15:53
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Kozolni akarod vele, hogy megjatszottad magad a pinaert, es o nem vette eszre? Ezt miert nem tudtad mar az elejen felvallalni ferfi modra? Miert a sunyi fing irja le az ertekrended?
2023. júl. 12. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Tudod, akármennyire is rosszul esett, de akibe szerelmes voltam, ő rögtön közölte, hogy sohasem lesz rendes párkapcsolat közöttünk...vagyis csak és kizárólag szex jöhet szóba. Őszinte leszek, inkább ez, minthogy megjátssza magát a p.nciért.
2023. júl. 12. 16:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Itt én vagyok a nő, és látom, hogy mit akar, ezért szeretném vele megszakítani az ismeretséget, mert értelmes emberi kommunikációra képtelen az ürge, mentális betegnek is teteti magát, hogy aggódjak miatta, és érdeklődjek felőle, törődjek vele, hogy bármit megtehessen velem, ez pedig szerintem nagyon tisztességtelen részéről.
2023. júl. 12. 17:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Sosem láttam még ennyire abnormális férfit.
2023. júl. 12. 17:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nárcisztikus a pali, irányítani, birtokolni akar. Manipulál már most, de talán most még van esélyed kiszabadulni, amíg nem szövi a hálóját köréd. Az ilyenek csak paraziták. Dobd ki
2023. júl. 17. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!