Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okok miatt szakítottatok meg ismeretséget?
En nem ilyen okok ilyen bajaim nincsenek.
Màs okokból tehát
Pl egyik nárci bunkózós és proli, de ami kiverte leginkább hogy buta is nem értőképes.
Az értetlenséget amugy sehol semmilyen formában nem tudom tolerálni a 80 éves nagyimmal is nehezen viselem néha apa nyugtat hogy hagyjam már, öreg.
Vagy akik.pl azok a tipusok, akik örülhetnének ha egyaltalán szoba áll veluk egy nő, aztán ezek még rajtam kezdenek el fölényeskedni meg lenézni. Forditva ülnek a lovon. Koccolom azonnal az ilyeneket, abszolut ignorálom.
És akik szemetek pl. Ha sírok vagy bajom van addig nem keres elfelejt eltűnik, es csak akkor kellek akkor vesz elő, ha épp semmi bajom nincs vagy kimásztam magam vmi bajbol akkor ujra elővennének. Az ilyeneket rendesen gyűlölöm.
Vagy akik csak a jót akarnàk kivenni. Nálam eszik iszik szexel furdik sz.rik es visszafele semmit nem nyújt.
Vagy akik azzal jönnek higy de anya nem engedi nem akarja meg az anyja miatt egyutt se bulizhatunk aludhatunk
Vagy akik annyit irnak joreggelt.
Vagy szia.
Téma kanyarban. Vissza se irok ezeknek. Ha nem esik neki le, akkor nem esik neki le. Annyira 2 bites agyuak.
Pl randiztam az egyikkel (tul rendes töketlen a srác de nem tudja mit gondolok azt látta rajtam hogy mosolygok kedves vagyok tetszik nekem-ami igaz lenne mert tetszene ha nem töketlenkedné el..de igy meg lehoz)
Na ő randi utan par sort irogattunk.
De 2 nap mulva ramirt annyit hogy szia. Es ennyi.
Nem irtam vissza a semmire semmit. Engem ez irrital.
Aztan másnap is annyit ir szia.
Megint nem válaszoltam.
Ha nem esik le neki hogy a semmire nem irok (nem kerdez nincs tema nem mond semmit), akkor nem esik le neki úgy vagyok vele.
Tehaz ha benyogne vmit arra írnék. De nem teszi.
Szoval saját magát vágja el, ill ő vágja el a kapcsolatot kontaktot, nem én.
A valamire kapna valamit.
A semmire meg semmit.
Igy járt.
Kedves Kérdező!
Szívesen válaszolnék ezekre a megállapításokra, de ma már letörött a kezem, ahogy elnézem a fórumot horizonálisan és vertikálisan úgy zusammen, a tied is.
De kárpótlásul ígérem, a kedvenc szerkesztőmmel egyeztetek, olyan fullos sztorikat SEO-zunk fel Neked a netre, hogy azzal nyit a startlap az ukrán válság helyett.
Puszi!
Jó éjszakát!
Prioritások vannak és preferenciák. Kérdező, ha neked ennyire elől van a rangsorban a szex mennyisége (és gondolom minősége is), akkor ebből szerintem kár lenne lentebb adnod. Nem fog hülyén hangzani, azért nem olyan ritka dolog ez. Van sok férfi, aki szintén így van ezzel, velük kellene megtaláljátok egymást, és gyakorlatilag mindenki jól jár. És hát ez még csak ismerkedés fázis ahogy mondod, sokkal jobb ha itt derül ki, mintha már kapcsolatban lennétek.
Saját oldalról meg úgy vagyok hogy ismerettséget nem szakítok meg direktbe senkivel, legfeljebb nem is érdekel ha érzem hogy nincs meg a kellő közös pont. Illetve ilyen direktbe megszakítás csak akkor van, ha számomra kártékony dolgokat tesz, vagy képvisel. Hazudozás, manipuláció, megbízhatatlanság, hitegetés, szóval az ilyen tipikus félrevezetős dolgokat. De igazából nálam a bizalom az egyik fő szempont, és nekem ezért ezek a prioritásaim.
2-es vagyok!
3-as: szívemből szóltál! Szeretlek:D
Puszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!