Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ha az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha az első randin úgy be nedvesedek hogy csak na?

Figyelt kérdés
És ha netán az első randin lefekszünk és tocsogok a nedvben az túl durva? Vagy az normális?
2023. szept. 14. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Volt ilyen első randim, szexi volt szerintem. Meg le is feküdtem pár lánnyal első randin. Szóval nagyon nem vagy ezzel egyedül, és én egyiket sem néztem le sosem, inkább csak örültem hogy jól éreztük magunkat.

Általában azok ri.bancozzák le ezeket a lányokat, akiket frusztrál, hogy ők nem részesülnek belőle. De persze jól el lehet bújni a nagy keresztény erkölcs álcája mögé

2023. szept. 14. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
1-esnél a pont. Többnyire a nyomi fapinák meg az incelek problémáznak azon, ha egy nő már az első pillanattól vonzódik a partneréhez, és adott esetben nem kéreti magát. Nincs ezzel baj.
2023. szept. 14. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz 26F
2023. szept. 14. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
Az nagyon nagy gáz. hatalmasan ki vagy már tágulva.
2023. szept. 14. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

4

Hogyan add mindenki tudtára, hogy soha nem láttál még élőben női nemi szervet...

2023. szept. 14. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Inkább az lenne a nagy gáz ha elsőnek száraz lennél !!
2023. szept. 14. 15:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Pont egy ilyen miatt lett hatalmas dugás az első randinkon. 🤷‍♂️

Nekem az nagyobb potencianövelő mint bármi egyéb.

2023. szept. 14. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Miert lenne gaz?
2023. szept. 15. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!