Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek próbálkozzak még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek próbálkozzak még?

Figyelt kérdés

20/L

Egyetemen megismerkedtem egy nagyon kedves, okos fiúval. Először csak írogattunk, majd már mertünk egymással beszélni is. Végül megbeszéltük, hogy elmegyünk randizni. Nagyon izgultunk mindketten, mert még nem volt párkapcsolatunk. Én mentem érte kocsival és bevittem a fiút a városba. Ott sétáltunk, beszélgettünk, ami jó volt, mert nagyon jó vele beszélgetni. Viszont a legtöbbször valahogy a tanulásról kezdett beszélni és így kevesebbet tudtunk valami értelmesebbről társalogni.Aztán azt mondta, hogy elmegy a mamájához. Este pedig írt, hogy ő nem áll készen komoly kapcsolatra. Lehet hogy később igen, de most biztosan nem. Nem szeretné húzni az időmet és hogy legyünk barátok, mert akkor kevésbé feszengenénk egymás között. Persze beleegyeztem, mert mit kéne tennem. Azt hittem le szeretne rázni mindenképp. Viszont később az ő kezdeményezésével még beszélgettünk, de egyre ritkábban. Senkivel nem jött össze vagy próbálkozott azóta sem. Kiderült, hogy otthon vannak gondjai és emiatt nincs nagyon ideje és ereje se az ilyen dolgokra.Legutoljára amikor beszéltem vele, azt mondta, hogy lehet elköltöznek egy másik országba a következő félév után, ami egészen lesokkolt. Elkezdődött az új félév, de azóta semmit sem tudok, hogy most ebből mi lett. Viszont mostmár teljesen összezavarodtam és minden bátorságomat elvesztettem, hogy bármit is kérdezzek vagy mondjak. Szerintetek mit kéne tennem?

2023. szept. 12. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felejtsd el. Valahogy lépj túl rajta.
2023. szept. 12. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Vesztes ügy. Keress férfit!
2023. szept. 12. 22:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem akar téged sehogy sajnos, de szerintem nem vesztettél semmit.
2023. szept. 13. 08:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem akart teged, lepj tovabb
2023. szept. 13. 09:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Túl sok kavarás és túl sok kifogás. Szerintem neked itt semmi tennivalód már. Ha nagyon akarod maradj nyitott felé, viszont ezek után hogy ennyiszer visszalépett, neki kell kezdeményeznie. Bár őszintén szólva aki ennyire inog, ingadozik és variál, azzal valószínű kár lenne kezdeni, vagy folytatni bármit is. Mivel legtöbbször ugyanezt hozzák be az esetleges későbbi kapcsolatba is.

Rendes lánynak tünsz, szóval okosan csináld. Szerintem találnál ennél jobb, korrektebb embert is, akinek tényleg te kellesz.

2023. szept. 13. 12:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors és segítőkész válaszokat! Tényleg sokat segítettetek, ráadásul egy kicsit több önbizalommal és újult erővel léphetek tovább.
2023. szept. 13. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!