Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akar kapcsolatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, és megismertem egy férfit, akiről sorra derülnek ki számomra furcsa dolgok, szokások. (Még nem volt köztünk szex, csak 3 randi.) Például elmondta, hogy szeret otthon női ruhában járni, sminkelni, női fehérneműt felvenni. Erre nem tudtam mit mondani. Aztán előjött az lmbtq téma, és ő nagy támogatója a dolognak. Legnagyobb meglepődésem akkor történt, amikor a legutolsó randin közölte, hogy az utcára is szeretne női ruhában kimenni, és van amikor úgy érzi hogy ő valójában nő. S ha ez még nem lenne elég: volt már férfival is szexuálisan, de közben nőnek érezte magát. Ezek után én hirtelen ürüggyel távoztam a randiról, mert kb sokkot kaptam azoktól amiket rám zúdított. Azóta nem beszélek vele, mindig találok valami kifogást, és döbbenten állok az egész előtt. Az ilyen miért akar kapcsolatot, mit vár egy nőtől?
2023. szept. 10. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
18%
Vagy biszex vagy barátnőnek akar, mint nőnek nőnemű barátnő, tehát nem randi.
2023. szept. 10. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
18%
Lehet , hogy csak exchibicionista.
2023. szept. 10. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
44%
Hu, hát ízlések és pofonok... Számomra taszító lenne egy ilyen randi partner, de te tudod.
2023. szept. 10. 23:41
 4/4 anonim ***** válasza:

A szexuális orientáció és az, hogy milyen neműnek érzi magát valaki, az két külön dolog. Tehát, ha valaki transz nő, attól még lehet meleg, hetero, biszex stb.

Feltételezem azért akar kapcsolatot veled, mert vonzónak talál. Emellett valószínűsíthetően biszex és transz.

2023. szept. 11. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!