Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keltsem fel a figyelmét?
Tudom h nem ez az első ilyen kérdés de konkrétabban:
Én 9.-es vagyok (14/L) ő meg 11-es (nem tom hány éves 17 körüli lehet). És én olyan visszahúzódó vagyok, és ilyen téren szerintem ő is (olyan cukiii). Mit gondoltok egy 9-es lánynak van egyáltalán esélye egy 11-es fiúnál?
És mit csináljak hogy felfigyeljen rám????
Köszi a válaszokat :P
haverkodj a barátaival akik előbb utóbb bemutatnak neki téged. és ha szimpatikus vagy neki akkor lépni fog!
egyébként amikor én 9.es voltam nekem volt 11.es barátom...
szóval van esélyed!
Már kétszer is előre engedett az ajtónál (bár én tök gyorsan mentem, lehet h azt hitte h sietek??) és néha össze akad a tekintetünk máskor meg észre sem vesz
de nem tudom h akar-e tőlem valamit
mit csináljak????????
Köszönj rá...aztán máskor már ő köszön jobb esetbe.Vagy keresd meg neten...vagy nemtudom nálatok mi a menő most:D
20/L
én egy 14 éves lánynak megadtam az esélyt mert végülis nem számított nekem hogy hány éves, mert tetszett nekem és szeretett volna megismerni ( egyébként 17 éves vagyok)
szóval van esélyed rá, mert sok fiúnál nem számít a kor
szerintem van esélyed
biztos van valami közös téma csak egyszer kell neki indulni aztán megy vedd fel msn-re vagy iwiw vagy myvipen jelöld be és írj levelet ez bevált tapasztalat:D
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!