Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők hogy reagálnak arra ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hogy reagálnak arra ha azt akarom hogy jöjjenek fel hozzám de szexelni semmiképp se akarok csak mondjuk a 10. randin?

Figyelt kérdés
2023. szept. 1. 14:30
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
94%
Nem hinnének neked. Én mindenképp beetető szövegnek gondolnám, ezért el is utasítanám.
2023. szept. 1. 14:36
 2/29 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ha valaki nem akar szexelni nem hozza szóba és nem gondolkozik rajta. Mentem fel 3. Randin olyanhoz aki nem hozta szóba nem is volt semmi.
2023. szept. 1. 14:43
 3/29 A kérdező kommentje:
A szexet nem hoznám szóba csak akkor ha az a jó minden téren megfelel. A randikat otthon nálam szeretem bonyolítani, ez okoz félreértést mert nem értik meg hogy nem is akarok velük lefeküdni csak 3-4 hónap múlva.
2023. szept. 1. 14:45
 4/29 anonim ***** válasza:
93%
Te úgy képzeled el, hogy minden randi a te otthonodban zajlik? :D
2023. szept. 1. 14:49
 5/29 anonim ***** válasza:
96%
10 randi 3-4 hónapig tart??
2023. szept. 1. 14:50
 6/29 anonim ***** válasza:
93%

Lehet velem van a baj, de én se hinném el. Nem rég kavartam egy pasival. Többször is majdnem szexeltünk csak én mondtam nemet egyéb körülmények miatt, de látta, hogy amúgy benne lennék. Majd végre eljutottunk a szexig is, nem hülyítettem, én is akartam csak előtte tényleg nem olyanok voltak a körülmények, de nagyon be volt rám indulva.

Na végre szexeltünk, az jó volt. Majd utána később láttam rajta, hogy baja van. Nem velem, de baja van. Aztán rákérdeztem később, hogy mi volt ez (meg sok mást, amit meg akartam beszélni). És akkor mondta, hogy nem volt soha ezelőtt egyéjszakás kalandja és nem is akart egyéjszakásba belemenni. Már ezt nehezen hittem el, de oké.

Állítása szerint nem volt büszke magára, félt, hogy félrevezet stb és nem volt magával akkor emiatt kibékülve.

Nekem erre az volt a reakcióm, hogy oké, elfogadom hogy nem volt egyéjszakásod korábban (nehezen, de oké) de basszus előtte már korábban is megdugott volna, ha én nem allítom le egyrészt, másrészt felnőtt ember vagy, hoztál egy döntést, nem erőltettem, lett volna lehetősége hazamenni stb. akkor azért annyira nem ellenkezett:D

Szóval csak azt akarom mondani, hogy igen, nekünk nőknek (lehet tévesen), de azt tanítják fiatal kortól kezdve, hogy a "férfi mindig szexelni akar". És ez nem jelenti, hogy nincsenek érzései a férfiaknak vagy hogy lelketlenek stb. hanem hogy NAGYON sokszor a farkuk után mennek és nehezen bírnak vele. Az én "kaland társam" is azt mondta amikor kérdeztem, hogy jó akkor miért csináltad, hogy hát szerinte ő is csak egy átlagos (rendes) férfi és nagy volt a kísértés. Pedig a szíve nem hozzám húzza. De a farka akarata erősebb volt. Szóval ne vegye senki se bizalmatlanságnak ha egy nő nehezen hiszi el, hogy a másik nem utazik szexre.

2023. szept. 1. 14:51
 7/29 A kérdező kommentje:
Ha nagyon akarja átmegyek hozzá de csak ha egyedül él. Egyéb hely kizárva. De ez mellékes. Nekem a szex részével van bajom. Soha senkinek nem ígérem meg hogy lesz szex, mégis elvárják.
2023. szept. 1. 15:00
 8/29 anonim ***** válasza:
93%
Senki sem fog olyan randizni, aki nem hajlandó kimozdulni az otthonából. Nem is értem, hogy képzeled.
2023. szept. 1. 15:02
 9/29 anonim ***** válasza:
83%
Nem randizgatnék egy remetével, se olyannal, aki hónapokat akar várni a szexszel.
2023. szept. 1. 15:22
 10/29 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem kérdező te vagy beteg vagy, vagy csak hülye.

Borzasztó lehet, ha felmegy hozzád egy nő, neadjisten te elmész őhozzá, és véletlenül testiségbe csap át a dolog, mindez fél éven belül.

Borzalom.

2023. szept. 1. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!