Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy kapcsolat megéri egy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolat megéri egy nem jóképű férfinak?

Figyelt kérdés
Azt figyelembe véve, hogy mennyit raksz bele és mennyit kapsz vissza.
2023. aug. 29. 11:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
31%

En értem a kérdezőt.

Ha pl randin engem vki nem fog meg mert csak átlag vagy alatti es igazábol nem vonz, attol még azért érdekel az nem e mégis egy vonzó pasi bekül aki le tud venni a labamról es ugy maga köré csavar hogy észre se veszem és fülig leszek bele szerelmes.

Ebben a stádiumban még esélyes a másik de nem vagyok elvakult hogy tűkön ülnék mikor hiv már fel hanem kérdőjelek vannak bennem hogy egy vagány laza jófej vagy népszerű belevalo pasi e mégis vagy mit tud.

Ilyen esetekben nagyon ki vagyok élezve a szemelyisegre belsőre.

Míg ellenben ha egy helyes vagány pasi jön el randira arrol alapbol fel se tetelezm hogy egy nyomi bargyu csicska lenne, helyből esélyebb es az is lehet hogy bennem alakit ki megfelelési kényszereket hogy még én tartok attol hogy nem tetszem neki.

Ahol mondjuk összejövök az átlaggal vagy alattival de felveszi a bena csicska nyomi stylt, ott tenyleg elképzelheto az hogy lehet tevedtem is es ossze se kellett volna vele jönni igy evidens hogy nem rakok annyit a kapcsolatba se mint a másik.

Egy atlagalattinak nagyon kell tudnia érteni a nőkhöz, mivel a felettiek alapbol értenek.

2023. aug. 29. 13:21
 12/23 A kérdező kommentje:

10

De voltam, többen is.

Pont ezért kérdeztem.

Mivel mindenikben sokkal többet kellett beletennem amennyiben nekem is nagyon tetsző lányt akartam.

Mintha a nő jó külseje magasabb energia és tőkebefektetést igényelne.

2023. aug. 29. 13:21
 13/23 anonim ***** válasza:
Folyt Ezért többet is kell a kapcsolatba is tenniuk különben tényleg kiábeándítók lehetnek.
2023. aug. 29. 13:23
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú távon nem működnek az egyenlőtlen kapcsolatok. A külső egy darabig számít, aztán már kevés lesz a kapcsolat fenntartásához.
2023. aug. 29. 13:24
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez butaság

Tök mindegy, hogy hogy nézel ki, tenned kell a párodért. Sokat

2023. aug. 29. 14:30
 16/23 A kérdező kommentje:

Szerintem a 11 jókat ír, egy jóképű férfiről jó belsőt feltételeznek, tehát magabiztosságot, lazaságot, népszerűséget ezért nem kell abba energiát tennie, hogy ezt bizonyítsa.

Míg egy átlag vagy esetleg az alatti férfinak folyton bizonyítania kell, ezért sokkal fárasztóbb az egész.

2023. aug. 29. 14:37
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
11-16, dehát ti nem a kapcsolatról írtok, hanem az ismerkedésről...
2023. aug. 29. 14:56
 18/23 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van. 11es ráadásul olyan furcsa "stylusban" ír h kb felirat kell hozzá.
2023. aug. 29. 15:01
 19/23 A kérdező kommentje:

17

Is-is.

Ismerkedésben még inkább kell a jó külső mert az határozza meg milyen belső tulajdonságokat lát beléd.

Viszont ha már együtt vagytok akkor is folyamat bizonyítanod kell, hogy megérdemled őt, anyagiakban, érzelmekben, energiában sokkal többet kell beletenned.

Ez sima csúnya biológia.

2023. aug. 29. 15:10
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint egy jóképű férfi megteheti hogy leszarja a nőt, ha valami nem tetszik neki akkor lazán odalökheti hogy akkor megdugom a Marist, elszedheti a nő minden pénzét, meg is verheti, a nő akkor is hason fog utána csúszni?

Még egy átlagos ha lehozza a csillagokat az égből, a nő akkor is szakít, mert Béla egy gombóc fagyival többet fizetett neki?

Te nagyon tévképzetben élsz. A külső csak ahhoz kell hogy könnyebben észrevegyék egymást, a megtartáshoz viszont már bőven kevés. Kivéve ha valaki direkt "szobadíszt" keres. Ez mindkét nemre igaz.

2023. aug. 29. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!