Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyikék, örülnétek, ha Sörfesztiválon egy stylusos gentleman pasi ilyen módon csábítana el titeket egy rendez-vous-ra?
Figyelt kérdés
Mondjuk épp sétálgattok a sörfesztivál lokációjában, mikor odalépne hozzátok egy menő férfiú gentleman, és e csodás szavakat szólaltatná meg baritone hangnemben:
"A legjobb pasik kis listáján
Tégy a nevem mellé pipát:
Elhívlak most rendez-vous-ra,
Igyál meg velem egy IPÁ-t!
Tetszel nekem! Nem vonszolnak
El mellőled hat ökörrel,
A szépséged megrészegít,
Fokozzuk a hatást sörrel!"
2023. aug. 28. 08:43
A kérdező szavazást indított:
Minő alpha male-es rendez-vous-ra hívás, egyből vele tartanék!
Nem csak vele tartanék, de még én hívnám meg egy Guinness-re!
Tetszene a kifinomult gentleman-ies stylusa, de nemet mondanék a rendez-vous-ra
Pff, én gyakoris csaj vagyok, engem milliós fizetéssel szokás randira hívni, nem versekkel!
Más, elmondom comment leírásban
10 szavazat
1/18 anonim válasza:
Émelyítő ez az erőltetett stílus.
2/18 anonim válasza:
Az, de szerencsére nem nekünk kell együtt élnünk ezzel :")
3/18 anonim válasza:
Nagyon modoros vagy ma reggel, szuperintelligens barátom!
5/18 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy léteznének emberek, akik ezt komolyan gondolják…
Ezek a proli, erőltetett, mindenféle kreativitást mellőző szánalmas, szar “versnek” csúfolt valamik egyszerűen minősíthetetlenek.
6/18 A kérdező kommentje:
Csak jealous mindőtök, mert titeket nem csókolt homlokon a múzsa 😉
2023. aug. 28. 10:27
7/18 anonim válasza:
"Stylusos" helyett egy pillanatra elōször "túlsúlyos"-ra asszociált az agyam.
Valószínûleg egyébként nem sokkal tévesztett célt.
8/18 anonim válasza:
Ez a félig angol-félig magyar, erőltetett béna duma is rettenet gáz. :D Kínszenvedés olvasni..
9/18 anonim válasza:
Balazska menj mar oda, ahova gondolom ezekkel mumajer, hanyinger szovegekkel. Keresd meg a kislapatod es irany a homokozo.
10/18 anonim válasza:
Megint megjelent ez a debil. Pedig én már azt hittem, végleg eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!