Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszikák, kellene nektek egy intellectualis grammaticában jártas gentleman?
Mondjuk fűzögetne titeket egy charme-os alpha male, és egyszer csak egy barátja oda köszönne a pasinak:
- Hello, Dr. Nyelvtantanár!
Mikor a furcsa név eredetéről kérdeznétek, az alpha male baritone hangnemben rátok kacsintva közölné:
- Sexy lady, azért hívnak Nyelvtantanárnak, mert mindig is izgatott a mondatelemzés! Most például te vagy az alany, aki felállítmányozza a tárgyat a lábaim között... ;)
Amikor bejött a nyelv téma, valami más végkifejletre számítottam, de jobb lett a vége... 😆😆😆
Ez most egész jó lett, mister alpha málé. 👌
Sőt, rhetoricai és grammaticai competentiánk is van, valamint classicus zenei educáltságunk.
Igen, ez az adequate megszólítás, ha egy alpha male-lel szeretnél conversationbe lépni.
Szerintem meg vegyél vissza az arcodból (nincs mire nagyképűnek lenned) és próbálj meg normálisan írni, hátha akkor sikerül becsajoznod, és végre nem itt ontod az ökörségeidet.
Te meg az alfa hím... igen messze állsz tőle :D
Majdnem biztos vagyok benne, hogy ezeket a creative pick-up line-okat egy intelligent, humorous alpha girl eszeli ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!