Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, lányok ,asszonyok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, lányok ,asszonyok! Mit szóltok,ha egy pasi 0Ft-ot szán rátok az első randin? Szokás,(elvárjátok, engeditek)még a haza/buszhoz kisérést?

Figyelt kérdés
Ilyesmi férfiaknak szóló kérdésnél fura dolgokat olvastam. Haza kisérés pedig csak a kapuig szól vagy az már nincsen divatban? Vagy hazavisz és nyitja előtted az autó ajtót?

2023. aug. 26. 11:14
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! Ami megdöbbent az,hogy egy mai nő mennyire bizalmatlan egy randi partnerben bizonyára teljesen jogosan és erről a pasik tehetnek, meg a rémtörténetek.

Kis faluból származom, elit egyházigimnáziumban szenvedtem 8évet. Első kapcsolataim,iskolán vagy falun(szomszédos falukat is ide értve) belűl alakúltak ki, ott pedig csak ismertük egymást valamennyire így evidens volt haza kisérni/vinni a lányt randi után. Ez rajtam maradt. Ani fura az elmúlt 9 évben amióta megyeszékhelyen lakom neten ismerkedem, kevés első randim volt, de egy kivételével első blickre vagy 1-2órányi ismerettség után beűlt mellém minden randi partnerem. És mindig haza vagy 50 méteres körzetében A kivétel egy nagyon komikus randi volt, ott én sem szerettem volna ha a lány meglátja az autómat,mert kicsit flúgos volt.

Na de jó tudni ,hogy nem annyira illik ma már forszírozni a haza vitelt haza kisérést. Mégiscsak hasznos ez az oldal.

2023. aug. 26. 15:19
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hol élsz. Budapesten simán haza tud menni mindenki bkv-val este is. Vidéken, ha a lány utazott a randi miatt, ott már neccesebb a hazajutás, így ott illik felajánlani.
2023. aug. 26. 15:39
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen a 12-es jól mondja, én is Budapestből indultam ki, de ahol nem jó a közlekedés vagy valami erdőn kellene haza sétálnia a lánynak éjjel, ott azért inkább ne hagyd magára:D

Amúgy ajánld fel a kíséretet/fuvart, legfeljebb nemet mond. De legalább látja, hogy udvarias vagy. Ennyi

2023. aug. 26. 15:44
 14/26 anonim ***** válasza:
36%
Vagy hogy dugni akar? Ha általánosan elfogadott tény, hogy ha két ellentétes nemű, ismerkedő személy azonos címen tartózkodik, akkor mehet a baszás, miért udvariasságot feltételezzek, ne pedig kihasználást?
2023. aug. 26. 15:50
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
14: Ez nem általánosan elfogadott tény. Ilyet csak a gyökerek hisznek
2023. aug. 26. 15:55
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem is fszság, de nekem sokan mondták már, hogy ez így van. Ne hívjak fel magamhoz senkit, ha nem akarok vele dugni.
2023. aug. 26. 15:57
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Sok pasi idióta, szóval ha ilyennel találkozik az ember és valamiért mégis egy lakásban akar lenni vele, érdemes előre világosan leszögezni, hogy csak pl beszélgetni hívod fel.

Én szeretek otthon, nyugiban beszélgetni, de mindig mondom előre a biztonság kedvéért, hogy ne értse félre az illető. Sajnos manapság sokaknak nem világos, hogy önmagában ez nem jogosít fel a szexre

2023. aug. 26. 16:01
 18/26 A kérdező kommentje:
De nem mindegy a sarkon a kapu előtt ér véget a randi vagy a szobában
2023. aug. 26. 17:34
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Illik annak a félnek fizetnie, aki elhív. Hogyha "ingyen" programra hív, pl. sétálni, de útközben meghív fagyizni, nem, nem fogom elvárni, hogy fizesse ő. Ettől függetlenül jól esik, de ha fagyi után meg pl. beülünk kávézni, akkor ha a fagyit ő fizette, akkor a kávét már én állnám mindkettőnknek. Szerintem így igazságos.
2023. aug. 26. 19:57
 20/26 anonim ***** válasza:

"De nem mindegy a sarkon a kapu előtt ér véget a randi vagy a szobában"

Miért nem mindegy?

2023. aug. 26. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!