Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első hónapfordulóra ti adtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első hónapfordulóra ti adtatok valamit a férfinak? Ha igen, mit? Vagy nem szokás csak tiniknél?

Figyelt kérdés
21 évesek vagyunk, első kapcsolatunk.
2022. aug. 15. 15:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Én már tinikoromban sem voltam ilyen kis romantikus. 22N
2022. aug. 15. 16:03
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Csak venni opció? Süss sütit, menjetek el vacsizni valami romantikusabb helyre.
2022. aug. 15. 16:08
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Annyi idősen, első kapcsolatban biztos. Ez még egy tini kapcsolat mert az első. Ha szerinted ő adni fog, vagy ha te szeretnél adj neki valamit. Nincs kötelező érvényű megfejtés erre.
2022. aug. 15. 16:15
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Hónapforduló??? Az még az egésznek az eleje... Bár lehet sokaknak már az hosszútávnak tűnik.
2022. aug. 15. 16:30
 5/16 anonim ***** válasza:
14%

Nekem minden barátommal.olyan szinten élménydús tartalmas pörgős izgalmas a kapcsolatunk hogy pont a fordulók törpülnek el a leghuszadrangúbb legjelentéktelenebb dologga.

"A legvégén nem az fog számítani hány év volt az életedben, hanem mennyi élet volt az életedben"

Abraham Lincoln

Sz.r lehet annak aki nem így él.

2022. aug. 15. 16:36
 6/16 anonim ***** válasza:
74%
Hónap forduló? Esetleg az oviban
2022. aug. 15. 16:47
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, majd az évforduló
2022. aug. 15. 17:13
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
#5: Meglepett, hogy most kivételesen nincs még 2 komment a jelenlegi alatt, ahol javítod az elgépeléseket.
2022. aug. 15. 17:59
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát, én igazán nem vagyok a hosszú kapcsolatok szakértője, de ezt a hónapfordulózást elég röhejesnek tartom. Jó, hogy már napfordulót ne tartsunk! Egy hónap után kb.akkora a szerelem, hogy külön alkalom nélkül is minden nap kifejezzük, mennyire odavagyunk a másikért. Vagy a másik lehetőség, hogy nincs semmi, nem is lesz. Akkor meg csak pénzkidobás lenne. Pár hét múlva a nevére se emlékszel. Nem értem, minek ez a bohóckodás.
2022. aug. 15. 18:02
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
8# csak akkor javitom mikor felzetelezem masokrol hogy pár elütés miatt mar az értő olvasás sem menne.
2022. aug. 15. 18:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!