Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok mikor hívtok el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mikor hívtok el egy pasit strandra? Szoktatok ilyet csinálni?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel egy ideje jóban vagyunk már, beszélgetünk,kedveljük egymást, múltkor véletlenül összefutottunk a strandon, de a rokonaival volt, most meg feldobta, hogy lenne e kedvem elmenni vele ugyanarra a strandra megint, mert nem szeret egyedül, kivel beszélgessen a vízzel?

Mondtam neki persze szívesen elmegyek vele.

2023. aug. 24. 16:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ne már ha reggel ér haza akkor persze h nem megy strandra elalszik a medencében vagy a napon egyik jobb mint a másik.
2023. aug. 25. 15:58
 12/20 anonim ***** válasza:
10%
Bedobta a csalit, te ráharaptál, de utána visszadobta a halat. Ez tipikus a lányoknál. Afféle EGO boost számukra. Neki elég volt a tudat, hogy téged is irányítani képes, ha akarja. Szedett belőle egy kis önbecsülést, és megy tovább, próbálkozik másoknál is.
2023. aug. 25. 16:55
 13/20 A kérdező kommentje:

12-es elég baj hogy a mai lányok ilyenek...ez a szemét r..gyó amugy tényleg bárkit megkaphat, mert nagyon jól néz ki, kinyalják a seggét a pasik, látom hogy mindig irkál neki éppen valaki instán snapchaten. Na csak próbálkozzon legközelebb, meglesz rá a válaszom, én se érek rá. Ilyennel normális kapcsolatot nem lehet létesíteni, ez csak arra az egy dologra való...

Amugy mindenkivel nagyon közvetlen, összevissza vigyorog, teszi a pi..ját állandóan.

2023. aug. 25. 21:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Jól felhúztad magad kérdező a semmin. Már meg is akarod erőszakolni ja így átveréssel hogy csak arra való. Á, ennyit tudsz te is, de gáz.
2023. aug. 25. 22:41
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, régen én is úgy gondoltam volna, hogy "ringyó", de igazából ő is csak egy útját kereső ember. Menekül a fény fény felé, tesztelgeti magát, próbálja gyűjtögetni az önbecsülést, stb. Reméljük, idővel megtanulja úgy boostolni magát, hogy közben nem bánt meg másokat vele.
2023. aug. 25. 22:48
 16/20 A kérdező kommentje:
15-ös ha ismernéd nem írnál ilyet, mert sokmindenre szüksége lenne, de önbecsülésre már pont nem, mert az már az egegben van nála. Meneküljön csak a fény felé...
2023. aug. 26. 03:48
 17/20 anonim ***** válasza:
10, 12, 15-nek teljesen igaza van. Te meg akartad dugni nyilvánvalóan, nem jött össze. Az ilyen retkeknél akkor lehet elérni a legnagyobb sikert, ha flegma vagy velük. Nem bunkó, nem durva, csak flegma. Ha nem kapják meg tőled a megszokott ego-boostot, ami az alapállás náluk, akkor felfigyelnek rád általában. Persze ezt a játékot csak "őszintén" lehet játszani, nem sértődésből és bosszúvágyból, mert az látszik.
2023. aug. 26. 09:55
 18/20 anonim ***** válasza:
17 húzd már le magad a wc-n, hogy szerinted retek a csaj mert szerinted a kérdezőnek amúgyis csak arra kellett és le mert mondani egy programot. Tükörbe nem akarsz köpni?
2023. aug. 26. 10:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Akkor ha vízibalett bemutatót akarnék tartani neki a medencében.
2023. aug. 26. 11:43
 20/20 anonim ***** válasza:

#18 Nem. Ezek rendkívül jellemző női magatartásbeli mintázatok. Persze amit írtam és írok, "csak" általánosítás. De nagyobb összegben mernék fogadni, hogy nem áll távol a valóságtól.

Az pedig, hogy emiatt reteknek nevezek egy nőt, nálam alap. A mai nők, sőt, úgy általában az emberek (igen, a férfiak közt is akad) zöme a szememben egy retek. Igaz, a retek szót kizárólag nőkre használom, de ez az egyéni beszédstílusom. Az pedig, hogy esetleg én is más szemében retek, vagy szemét alak vagyok, ritkán zavar. Retkekkel nem kell közösködni és kész.

2023. aug. 26. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!