Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mikor hívtok el egy pasit strandra? Szoktatok ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel egy ideje jóban vagyunk már, beszélgetünk,kedveljük egymást, múltkor véletlenül összefutottunk a strandon, de a rokonaival volt, most meg feldobta, hogy lenne e kedvem elmenni vele ugyanarra a strandra megint, mert nem szeret egyedül, kivel beszélgessen a vízzel?
Mondtam neki persze szívesen elmegyek vele.
2023. aug. 24. 16:06
1/20 anonim válasza:
Azért hívott el, mert egyedül lenne...Mondta.
3/20 anonim válasza:
Akkor hívom el ha vele szeretnék elmenni.
4/20 anonim válasza:
Hat hirtelen meg kene talalnod a ferfi szerepet, ha akarsz is tole valamit.
5/20 A kérdező kommentje:
4-es mire gondolsz?
2023. aug. 24. 17:36
7/20 anonim válasza:
Nyáron, mikor meleg van. Télen nem hívom el akármilyen jóba is vagyunk.
8/20 anonim válasza:
Ki vagy gyúrva, azért. Jó tested van, ennyi.
9/20 A kérdező kommentje:
8-as valamennyire ki vagyok gyúrva, széles a vállam, de nem az az agyonszteroidozott állat vagyok. Egyábként most mégse akar menni, előtte nap bulizik, csak reggel ér haza, ennyit a róla....Mondom neki akkor tegnap miért kérdezted, azt mondja csak úgy, ez milyen válasz...
2023. aug. 25. 15:33
10/20 anonim válasza:
Ezek a fiatal kis szutykok bármikor bármilyen pasit megkaphatnak. Szexre, természetesen, meg ingyen piára, kajára, ingyen szórakoztatásra. 1000 opciója van. Az adott pillanatban átfutott az agyán a dolog, ennyi. Azóta meggondolta magát, lett jobb programja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!