Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi fog meg egy idősebb hölgyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fog meg egy idősebb hölgyet/ hogyan tudok velük ismerkedni?

Figyelt kérdés

Eg 25 éves srác vagyok, és az érettebb korosztállyal érzem magam jobban, egyszerűen ők érdekelnek, és nem fog mozgat egy korombeli nő!

A kérdésem arra irányul, hogy komoly szándékkal, hogyan tudom potenciálisan elnyerni egy hölgy figyelmét és érdeklődését,

milyen indítás vagy leszólítás a jó irány?

Illetve a érdekel, hogyan tudok elhívni találkozni/ kávézni egyet, hogy jobban megismerjem?

2023. aug. 23. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Magadhoz hívd, az idősebb nők hajlamosabbak átmenni. Legalábbis én ezt tapasztaltam a tinderen.
2023. aug. 23. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én Tinderen ismerkedem, 29 évesen berakom magamat 39 évesnek, de odaírom egyből a profil elejére, hogy 29 vagyok amúgy. És akivel matchelek, azzal elkezdek beszélgetni. Nyilván csak azokkal matchelek így, akik érdeklődnek irántam amúgy is.

Ennyi. Amúgy nem nagyon vettem észre, hogy máshogy kell beszélni a 40 éves nőkkel, mint a 20 évesekkel, ha tetszem nekik.

2023. aug. 23. 17:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért kellett lenullázni a válaszomat. Igenis van benne logika, mert ők még egy jobb korban nőttek fel, ahol nem volt metoo, meg tiktok, meg a többi baromság. A mai fiatal lányok rohadtul paranoiások, meg húznák-halasztanák a randit meg az együtt alvást, mert mindenkiben az erőszakolót meg a sorozatgyilkost látják, sorozatos rossz döntéseik miatt pedig lelki sérült mind, képtelenek kötődni. Na én ebből nem kérek.
2023. aug. 24. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!