Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan buta a haverom, hogy az olyan nőket elutasítja, akik pl Tinderen, vagy Facebook társkeresőn ráírnak?
Figyelt kérdés
Az olyanokat mindig letörli a matchei közül, azzal indokolva, hogy nem egy celeb vagy egy sztár, azaz aki ráír, az biztos, hogy gázos, mivel a nőknek így is napi 20 üzenetük van, nincs szükségük arra, hogy kezdeményezzenek.
Múltkor a vonaton ültünk amikor párba állt egy nagyon jól kinéző lánnyal, aki ráírt, hogy elmenne vele sétálni, erre a haverom letiltotta.
Hogy lehet valaki ennyire h*lye?
Ha nekem lenne ilyen lehetőségem én örülnék neki.
2023. aug. 16. 15:04
1/13 anonim válasza:
Honnét veszed hogy igaz amit mondd?
2/13 anonim válasza:
Mert neki csak egófröccsnek kell. Ő nem párt találni van fenn hanem hogy legyezze a hiúságát.
3/13 A kérdező kommentje:
Mellette ültem és mutatta, hogy ráírtak, és előttem törölte a matchet.
2023. aug. 16. 15:08
4/13 anonim válasza:
És? Nem akar tőlük semmit. Csak annyit nem néz hogy elméletileg hányan akadnak horogra, ergo ő mennyire jó f.szi. Ennyi.
5/13 anonim válasza:
Azért, mert ő egy nagyon jóképű srác, azért van ilyen sok matche. És mivel nagyon sok matche van, nagyon sok nőnek tetszik, ezért megteheti, hogy nem veszi komolyan ezt az egészet.
6/13 anonim válasza:
Ahogy a 2-es mondja. Esze ágában sincs kapcsolatba kerülni. neki csak a match-elésig érdekes a dolog.
7/13 anonim válasza:
Mert egy gyökér és nagyképű. Jó nőt nem fog így kifogni, majd maradnak neki a buta ribik, ha a bevállalós nem kell. Mert intelligensebb nőnek egyből lejön, hogy nem boyfriend -material.
8/13 anonim válasza:
Mert fél a nőktől, lehet szűz is.
9/13 anonim válasza:
Mert hülye, és azt hiszi hogy egy nő azért ír rá valakire mert nyomul, közbe lehet hogy épp az a kapósabb, azért írt rá mert folyamosan dolga van de aznap épp tudna vele randizni. Aki meg nyugisan várja a sültgalambot, az lehet hogy közben kapcsolatban van, vagy ráér várni van ideje egész nap, ha írnak ő ugrik.
10/13 anonim válasza:
De mit vársz egy ilyen tindertol ahol amugyis pofára megy csak minden?
Normalis ha vki nem veszi komolyan
Az a hülye aki komolyan veszi es lerágja a körmeit azon hogy mikor ir vissza a másik. Meg miért törölt.uristen most lájkolt. Most online van miert nem ír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!