Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet tenni, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha nem jelenik meg a Facebook társkereső és mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Szerettem volna használni a Facebook társkeresőjét, de hiába van már 10 éve profilom nem mutatja az app nekem ott ahol lennie kéne. Megnéztem már minden magyar és külföldi oldalon, hogy mit lehet csinálni. Meg is fogadtam a tanácsokat, de semmi sem változott, továbbra sem tudom elérni a társkereső funkciót. Mi ennek az oka? Mással is megtörtént ez? Mit lehetne még tenni?

2022. nov. 30. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez akkor kb olyan lehet, mint ez a Facebook bitmoji dolog. Nekem a mai napig nincs ilyen opció sehol, pedig nem tegnap találták ki. 😃

Egyébként ilyen Fb társkeresőt én sem látok sehol, bár nincs is rá szükségem.

Nem lehet, hogy frissítened kéne az alkalmazást? Vagy esetleg ezért a funkcióért egy másik fajta Facebookot kell letölteni? Vagy korhatáros esetleg és nem vagy 18? (Bár utóbbit kétlem)

2022. nov. 30. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Facebook dating néven van fent a magyar alkalmazás és egy szívecskeikon jelenik meg. A keresőbe írd be, hátha megjelenik.
2022. nov. 30. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Túl sok volt a rudi küldözgetès, lehet kibanoltak 🤣
2022. nov. 30. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!