Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adjak esélyt egy olyan férfina...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak esélyt egy olyan férfinak, aki nem teljesen az esetem, de látszik rajta, hogy nagyon tetszem neki, teper értem és az érdeklődésünk is közös?

Figyelt kérdés

Kicsit bonyolult a történet, de megpróbálom röviden vázolni.

Szóval tudom magamról, hogy alapvetően rosszul választok magamnak pasit általában (még ha csak kavarásról van szó, akkor is mindig ráfázok csúnyán a végén). Engem már életemben megcsaltak, megvertek, felültettek, felcsináltak (nem tartottam meg), hazudtak, kihasználtak testileg-lelkileg-anyagilag férfiak. Épp hogy még csak a szexuális erőszak maradt ki kb. Mindezt 24 éves lányként. Tudom, hogy valamit változtatnom kell magamon is, hisz oké, hogy mindig én voltam az áldozat jóformán, de mégis én hagytam ezeket a kötődési problémáimnak hála. Most ebben a pillanatban is szerelmi bánatom van egy hazudozó miatt. De igyekszem továbblépni.

Na most a nyáron megismertem egy pasit egy külföldi nyaralásom alatt (2000 kilométerre innen), aki rajong értem, teljesen ugyanaz az érdeklődési körünk, azonban annyira nagyon nem vonzódom hozzá. Nem csúnya, csak egy fejjel alacsonyabb kb mint én, meg kb. fele annyi kiló lehet, mint én 😅 . De ő az első olyan férfi az elmúlt hosszú időszakban, akin valóban azt látom, hogy tetszem neki és rajong értem. Ráadásul én szívesen el is költöznék külföldre, nagyon nem találom itt a helyem már, férfi téren is rettenetesen szerencsétlen vagyok itthon. Adjak neki egy esélyt?

2023. aug. 10. 17:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
Sebezhető állapotban vagy, amit simán ki tudnak használni. Ha az illető rajongása hosszabb távon is megmarad, jöjjön ő ide, nehogy te menj 2000 km-re, egyedül, segítség nélkül. Még belegondolni is rossz, hova vezethet ez, főleg olyan szerencsétlen előzményekkel, mint amilyennel 24 évesen rendelkezel.
2023. aug. 10. 18:13
 12/18 anonim ***** válasza:
15%
Szard le, gyere kavarjunk ;D
2023. aug. 10. 18:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Megint bele rohannal a butasagba..
2023. aug. 10. 18:44
 14/18 Ghgj ***** válasza:
90%

Nem. Elmondom, hogy milyen két stabilan kötődő felnőtt ember ismerkedése és kapcsolata.

Megismerik egymást, rájönnek, hogy a másik létezik. Bejönnek egymásnak külsőre, aztán ahogy mélyebben megismerik egymást, igényük lesz arra, hogy a másik több időt töltsön velük. Egyikük megteszi az első lépést, befűzik a romantikus felhangot a kapcsolatukba, időt töltenek együtt, szexuálisan is megnyílnak a másik előtt. Őszintén adják magukat, támogatják a másikat, terveket beszélnek meg, összeköltöznek. Mindezt pedig élvezik.

Vesd össze a sztoriddal és hagyd békén ezt a csávót.

2023. aug. 10. 18:56
 15/18 A kérdező kommentje:
Komolyan minden ember rossz lenne akivel találkozom? 😥
2023. aug. 10. 19:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy jó emberismerő és ebből eredően nem jól választasz, vagy mentális betegséged - kötődésű zavar miatt ugyanolyanokst, hasonlókat fogsz ki.... Zsák a foltját.

Pszichológus segíthet és nagyon sok könyv párkapcsolatokról és tulajdonságokról, hogy oda figyelj kivel kezdesz ki. Mást nem tudok sajnos tanácsolni.

2023. aug. 10. 20:06
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
A jobb elet remenyeben.. eddig teged hasznaltak ki most aldozatbol te leszel a tettes.. szep kis no lehetsz..( nem a kulsodre ertve)
2023. aug. 10. 22:00
 18/18 Sunshinedoll ***** válasza:
66%

Szerintem ne.

A közös érdeklődés nagyon keveset ér egy kapcsolatban, a vonzalom viszont nagyon sokat. Ha az nincs, akkor minek egyáltalán kideríteni, van-e közös érdeklődés?

2023. aug. 11. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!