Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adjak esélyt egy olyan férfina...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak esélyt egy olyan férfinak, aki nem teljesen az esetem, de látszik rajta, hogy nagyon tetszem neki, teper értem és az érdeklődésünk is közös?

Figyelt kérdés

Kicsit bonyolult a történet, de megpróbálom röviden vázolni.

Szóval tudom magamról, hogy alapvetően rosszul választok magamnak pasit általában (még ha csak kavarásról van szó, akkor is mindig ráfázok csúnyán a végén). Engem már életemben megcsaltak, megvertek, felültettek, felcsináltak (nem tartottam meg), hazudtak, kihasználtak testileg-lelkileg-anyagilag férfiak. Épp hogy még csak a szexuális erőszak maradt ki kb. Mindezt 24 éves lányként. Tudom, hogy valamit változtatnom kell magamon is, hisz oké, hogy mindig én voltam az áldozat jóformán, de mégis én hagytam ezeket a kötődési problémáimnak hála. Most ebben a pillanatban is szerelmi bánatom van egy hazudozó miatt. De igyekszem továbblépni.

Na most a nyáron megismertem egy pasit egy külföldi nyaralásom alatt (2000 kilométerre innen), aki rajong értem, teljesen ugyanaz az érdeklődési körünk, azonban annyira nagyon nem vonzódom hozzá. Nem csúnya, csak egy fejjel alacsonyabb kb mint én, meg kb. fele annyi kiló lehet, mint én 😅 . De ő az első olyan férfi az elmúlt hosszú időszakban, akin valóban azt látom, hogy tetszem neki és rajong értem. Ráadásul én szívesen el is költöznék külföldre, nagyon nem találom itt a helyem már, férfi téren is rettenetesen szerencsétlen vagyok itthon. Adjak neki egy esélyt?

2023. aug. 10. 17:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ismeretlenül, idegen férfinak, aki messze van.

Nem.

2023. aug. 10. 17:44
 2/18 A kérdező kommentje:
Egyértelműen jópár "próbakört", randit szerveznénk, mielőtt odaköltöznék, így vadidegenhez biztos nem...
2023. aug. 10. 17:46
 3/18 anonim ***** válasza:
96%

"Most ebben a pillanatban is szerelmi bánatom van egy hazudozó miatt."

Addig míg nem vagy túl valakin addig nem érdemes mással összejönni, inkább az lenne a megoldás, hogy elmész pszichológushoz, hogyha eddig nem tetted, mert eléggé rossz ómen, hogy kifogtál annyi rossz pasast 24 évesen (!!!). Kötődési problémáid vannak: kapcsolatfüggő vagy durván.

A szakember mellett ajánlatos önfejlesztő könyveket lapozgatni emberi tulajdonságok /egészséges emberi kapcsolatok és párkapcsolatok terén, hogy fejlődj, hogy ne mindig rossz pasiknál köss ki!

2023. aug. 10. 17:47
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
Ez ugye kamu?
2023. aug. 10. 17:50
 5/18 Noren1989 ***** válasza:
54%

Nem semmi, h mijen getzibuta vagy.

Inkàbb maradnék egyedül a helyedben, míg nem növesztek agyat.

2023. aug. 10. 17:51
 6/18 anonim ***** válasza:
73%
Hát nem tudom, ez most komoly? 2000 km-re akarsz költözni egy tök vadidegen pasihoz, aki még csak nem is tetszik? Pénze van sok, vagy mi van?
2023. aug. 10. 17:52
 7/18 anonim ***** válasza:
21%

Persze menj!

És véletlenül se fogyjál le (jesszus mekkora lehetsz ha a pasi fele olyan súlyú?!) hogy találhass magadnak egy normálisabb pasast itthon, hanem menj 2000 km-t hogy elfogadjanak olyannak amilyen most vagy

2023. aug. 10. 17:53
 8/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az első két normális választ! Igen igaz. És mint említettem nem egyből költöznék nyilván.

Amúgy nem vagyok kövér, sőt amúgy egész jól nézek ki a visszajelzések alapján.

2023. aug. 10. 17:56
 9/18 anonim ***** válasza:
89%

Ha te kimész hozzá pár randi után, akár hónapok eltelte után még mindig nem garancia arra, hogy nem bántana szintén. Külföldön tényleg akármi történhet veled és nehezebb rád bukkanni! Nem tudsz senkit kiismerni egy élet során ez fix, mert mindenki változik, de megismerni senkit nem tudsz randik során, minimum egy, két év kell hozzá!

Az mindennek a teteje, hogy nem is tetszik neked. Szerinted nem venné észre? Dehogynem. És hogyha hasonló idióta, mint az exeid, akkor neked annyi. Szerinted mi a francért ismerkedik veled olyan messziről? Azért mert neki se van szerencséje, nincs rendben ő se. Akkor minek tennéd ki magad a veszélynek? Inkább légy egyedül egy darabig, heverd ki az exet és pszichoterapeutához látogass el...

10/18 anonim ***** válasza:
20%

Willendorfi Vénusz.

AKIT AZ ÉRZELMEI VEZÉRELNEK, NEM A JÓZAN ÉSZ.

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!