Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak véleménye érdekelne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak véleménye érdekelne, hogy az ő nézeteik/elveik szerint egy nő mikor számít rib..cnak?

Figyelt kérdés

Pl. ha csalja a párját, több partnere van egyszerre, gyakori szexkapcsolatok, egyéjszakások, sűrű partnerváltás, mindenkinek kelleti magát, közönségesen öltözik, stb.

Ki mikor mondja ezt egy nőre?

2023. aug. 10. 09:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9# Ez te vagy, és persze akadnak kivételek. Csak vicces amikor egy egy kérdéshez ilyen szemmel láthatóan álszent válaszok érkeznek. És nehéz szó nélkül hagyni. :D
2023. aug. 10. 11:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Rám akkor mikor szakitok vagy elutasitok vkit.
2023. aug. 10. 11:22
 13/15 anonim ***** válasza:
55%

10# Én erre meg csak azt tudom mondani hogy a férfiaknak addig rib6anc a nő amíg nem vele szexel. :D

És igenis az esetek többségébe a jobb csaj lesz a befutó, ha ő a könnyűvérű ha nem.

Irigy meg nem vagyok, nincs mire annak lennem. :D

2023. aug. 10. 11:33
 14/15 anonim ***** válasza:
41%

"Én erre meg csak azt tudom mondani hogy a férfiaknak addig rib6anc a nő amíg nem vele szexel. :D"

Ez is igaz, mármint férfiszemmel olvasva nagyon találó mondat

Viszont azt is látni kell hogy vannak nők akik rendes életet élnek és jogosan nem mondhatod rájuk hogy ő r.banc

És ezzel szemben igenis vannak akik pedig nagyonis kiérdemlik a jelzőt, mert a férfiak egy értelmesebb része el akarja kerülni az ilyeneket

"És igenis az esetek többségébe a jobb csaj lesz a befutó, ha ő a könnyűvérű ha nem."

Pont ezt írtam én is, nem tűnt fel?

"Irigy meg nem vagyok, nincs mire annak lennem. :D"

Én úgy sejtem valószínű hogy azért mégis. De nincs ebben semmi rossz

Természetes

2023. aug. 10. 11:40
 15/15 anonim ***** válasza:
14# Fejtsd már ki kérlek, hogy szerinted én mire vagyok irigy?! Még ez érdekelne rettentő mód. :D
2023. aug. 10. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!