Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy nő elhív egy srácot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő elhív egy srácot egy koncertre kijelentve hogy ez nem randimeghívás majd ott smárolnak és ölelkeznek majd szexelnek, akkor az most randi volt vagy sem?

Figyelt kérdés

Mi tesz egy randit randivá?

Tudom hogy nem tűnik lényegesnek, de számomra az lenne hogy tisztázzuk: mi számít randinak?

2023. aug. 9. 20:29
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

"De nem is értem, miért mondod hogy SZERINTEM csak az a randi amiről meg van beszélve hogy az."

Hogy érthető legyen a kérdésem hozzátenném hogy van egy lehetőség amit kihagytál

Az nem létezhet hogy valami másnak indul mint ami végül lesz belőle?

A randi fogalmat szeretik kerülni az emberek, mert félnek az elutasítástól, egy nő meg pláne.

Ergo nem valószerű opció az hogy pusztán programot terveznek az illetövel, majd az úgy alakul hogy tulajdonképpen randi lesz belőle?

Hiszen mint mondtam: ha ez nem randi, akkor a világ lakossága javarészének soha életében nem volt egyetlen randija sem

2023. aug. 10. 11:02
 12/23 anonim ***** válasza:
Hát ha nem randi meghívás, akkor vagy a srác egy tutyimutyi béna,akivel nem érdemes kezdeni, vagy pedig jó voltál neki egy szexre mert ott volt a lehetőség.
2023. aug. 10. 12:24
 13/23 A kérdező kommentje:

"Hát ha nem randi meghívás, akkor vagy a srác egy tutyimutyi béna,akivel nem érdemes kezdeni, vagy pedig jó voltál neki egy szexre mert ott volt a lehetőség."

Nem igazán értem

Mi a tutyimutyiság?

Hogy nem a srác kezdeményezett

Nyilván azért nem mert eszébe sem jutott azelőtt az illetővel

Aztán az első csókot végülis a srác kezdeményezte szóval nem volt gáz

Szexre jó volt a srác?

Ez élesen elüt az általam ismert női gondolkodástól, de végülis nem kizárható. De gyanítom hogy jobb srác is akadhatott volna a számára

2023. aug. 10. 15:03
 14/23 anonim ***** válasza:

Szexre jó volt a srác?

Ez élesen elüt az általam ismert női gondolkodástól, de végülis nem kizárható

Dehát nincsenek is női barátaid. Vagy azt gondolod egy barátnő bevallja majd hogy szükségletből csavart ki néha egy-egy répát?

2023. aug. 10. 15:35
 15/23 A kérdező kommentje:

"Dehát nincsenek is női barátaid. Vagy azt gondolod egy barátnő bevallja majd hogy szükségletből csavart ki néha egy-egy répát?"

Ellentmondásba keveredtél, hiszen ha nem árulja el akkor nem kéne tudnom róla akkor sem ha lennének női barátaim. De én sem barlangban nőttem fel hanem nők között, ismerem őket valamelyest.

Namost az illető esetében csak onnan sejtem hogy nem csak kicsavarni akart, mert ha csak annyit akart volna akkor másnap nem hív fel hogy megadja a másik telefonszámát is hogy olcsóbban tudjam hívni. Ez az egyetlen fogódzóm most ami miatt picit bízhatnék a nőben. De tényleg csak egy picit bízom, biztosra nem látok a fejébe

2023. aug. 10. 15:43
 16/23 anonim ***** válasza:

Az nem létezhet hogy valami másnak indul mint ami végül lesz belőle?

Velem még nem volt ilyen veled szerint ezekszerint volt, tehát például ez a csaj a kérdésben utólag azt mondta hogy randi volt. Ugye?

A randi fogalmat szeretik kerülni az emberek, mert félnek az elutasítástól, egy nő meg pláne.

Hiszen mint mondtam: ha ez nem randi, akkor a világ lakossága javarészének soha életében nem volt egyetlen randija sem

Ezeket sem tudom honnan szedted, engem még egy férfi sem félt randira hívni (vagy ha igen akkor azzal nem randiztam...), de engem se rémített meg a randi fogalma mert mi lesz ha nem fog összejönni.

Szerintem inkább az a gyávaság ha valaki baráti találkozóba burkolja a romantikus igyekvéseit, nem meri felvállalni ha egy nő tetszik neki és többet akar.

Ezek szerint te is ezt csináltad, a csaj kijelentette hogy nem akar randit te meg az elejétől kezdve remélted hogy ebből több lesz, és most inkább minket kérdezgetsz helyette.

2023. aug. 10. 15:49
 17/23 anonim ***** válasza:

ha csak annyit akart volna akkor másnap nem hív fel hogy megadja a másik telefonszámát is hogy olcsóbban tudjam hívni. Ez az egyetlen fogódzóm most ami miatt picit bízhatnék a nőben

Tehát akkor tényleg ennyire fsol megbeszélni vele hogy ez mi?? Most akarsz valamit tőle vagy nem? Az is lehet hogy pl. szexkapcsolatot akar!!! Miért nem beszéled meg vele kérdező??

2023. aug. 10. 15:51
 18/23 A kérdező kommentje:

"Ezek szerint te is ezt csináltad, a csaj kijelentette hogy nem akar randit te meg az elejétől kezdve remélted hogy ebből több lesz, és most inkább minket kérdezgetsz helyette."

Mi van?

Ezeket honnan szedted?

Pontosan leírtam hogy volt valójában

"Miért nem beszéled meg vele kérdező??"

Az lesz, de azok a malmok lassan őrölnek szóval előtte megkérdeztelek titeket is

De nem kell engem szapulni, a kérdés annyi volt hogy mi számít randinak, nem az hogy mit kezdjek a csajjal. Az majd az én gondom lesz

2023. aug. 10. 16:19
 19/23 anonim ***** válasza:

18. A csaj kijelentette, hogy nem randiztok. Ezzel kezdted.

És csak azért mondom hogy beszéld meg vele, mert az hogy például az én véleményemet nem akarod elfogadni, hogy ez nem randi volt, az tisztán látszik. Amivel semmi baj, mert úgyis az számít, hogy ha bepróbálkozol KONKRÉTAN (nem megdugod, hanem megbeszéled vele, mi van köztetek pontosan) a lánynál, mit fog hozzá szólni.

Sok sikert!

2023. aug. 10. 16:30
 20/23 A kérdező kommentje:

"úgyis az számít, hogy ha bepróbálkozol KONKRÉTAN (nem megdugod, hanem megbeszéled vele, mi van köztetek pontosan) a lánynál, mit fog hozzá szólni."

Ahhoz hogy ezt megtegyem, nekem is és nyilván neki is sokkal több randira lesz/lenne szükség

Mivel még részemről is, részéről is kétséges a dolog, sokat kell ISMERKEDNI hogy eldönthessük mit is akarunk egymástól

Én pedig úgy tudtam korábban hogy a találkozás ismerkedési célból maga a randi. S mivel a szexen kívűl is sokmindent csináltunk (beszélgettünk) ezért joggal tűnt úgy mint egy randi.

Nyilván ha csak a szex van én se kezdek ezen agyalni

2023. aug. 10. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!