Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Erőltessem, ami nem megy(?)?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erőltessem, ami nem megy(?)?

Figyelt kérdés

Nehezen tudok ismerkedni, offline már egyáltalán nem, csak online. Nem az első alkalom, hogy az alábbi történik, és most már eléggé idegesít. Nem tudom, mit tegyek, mert nekem ha hagyom, elengedem a témát, nem fog pont akkor magától jönni a megfelelő, nem vagyok ilyen szerencsés típus.

Tehát a probléma: megismerek valakit, aki számomra, az én mércém szerint jól néz ki, normális és szerethető a személyisége, minden rendben vele, de nem jön a vágy, nincs vonzalom, nem indít be, mozgat meg, nem kívánom. Úgy tudnám leírni, hogy nagyon jó barátom vagy inkább családtagom lehetne, ilyen formában nagyon szerethetnénk egymást, és kötődhetnénk, ragaszkodhatnánk egymáshoz, mellesleg jó ránézni, de ez minden.

Kívülállóként másnak erre azt mondanám, hogy hagyja, meg hogy úgy az egész témát vegye lazán, ne görcsöljön rá. Benne lenni viszont más... Újra és újra ezt tapasztalni, mindezt 30 és 40 között, amikor az "ej, ráérünk arra még" helyett egyre inkább az a valóság, hogy kevesebb a szabad és ennyire normális jelölt, nehéz az ismerkedés stb., olyan kilátástalan... Emiatt felmerül, hogy a legutóbbit (mostanit) talán nem kellene elengedni. Ha úgyis mindenkivel ez van, akkor meg kellene próbálni vele, esélyt adni, rávenni magam a folytatásra, a 4. meg a 14. találkozásra is, kitartani, dolgozni rajta. Olyan erőltetett... De akkor meg maradjak egyedül végleg, elfogadva, hogy így alakult, nem volt szerencsém találkozni olyannal, akivel minden más mellett a szexualitás, a férfi-nő oldal is működik? Hogy lehet ezt elfogadni? 🤔🙁

2023. aug. 6. 10:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Igen, teljesen jól látod, társkeresőn nagyon tudatosan szűrök, a legkisebb érzékelhető rossz jelnél vagy össze nem illésnél már lazábbra veszem, kezdem elengedni, aztán többnyire le is zárom. Így a foglaltak, a rosszfiúk, a "zizinek" tűnők stb. mind-mind kiesnek, és ha innen nézzük, végül is jól csinálom, mert aki marad, abba tényleg nem nagyon lehet belekötni sem az alapvető normák szerint, sem amiatt, hogy túl nagyok a különbségek közöttünk, nem illünk egymáshoz.

Azt érzem, hogy az általad említett (hálásan köszönöm a tippeket amúgy!) helyek és "közönségük" sem az én világom. Ott lehet, hogy működne valakivel a kémia, de azon kívül nagyjából semmi másban nem egyeznénk, lényegében ugyanúgy zsákutca lenne, mint a foglalt férfiak. A személyiségem alapján könyvtárban vagy mondjuk egy Pál Feri előadáson kellene keresgélnem, csak azt hiszem, ugyanaz lenne a végeredmény, mint társkeresőn.

Azt már csak óvatosan merem megjegyezni, hogy a mostani férfi például ez az "ésszel vagány" típus, van egy nem hétköznapi autója, amivel lehet kicsit vagy akár nagyon őrültködni, olykor meg is teszi, de szigorúan azon a határon belül, ahol még nem veszélyeztet sem mást, sem magát, és amennyire értettem, tele van az autó olyan alapokkal vagy módosításokkal, amik nagyon biztonságossá, megbízhatóvá teszik, erre igazán ügyelt. Szóval még ebből a szempontból sem lehet rá egy rossz szavam sem.

2023. aug. 7. 11:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Amúgy hányszor találkozol ezekkel a férfiakkal? Hány találkozó után döntöd el, hogy nem tetszik?
2023. szept. 8. 15:57
 13/18 anonim ***** válasza:

"A személyiségem alapján könyvtárban vagy mondjuk egy Pál Feri előadáson kellene keresgélnem, csak azt hiszem, ugyanaz lenne a végeredmény, mint társkeresőn."

Keresgélj ott, és miért ne találhatnál ott valakit? Amíg nem próbálod, nem tudhatod.

2023. szept. 8. 17:12
 14/18 A kérdező kommentje:

12: Legalább három, de van, hogy több alkalommal is. Úgy állok hozzá, hogy szeretnék esélyt adni a dolognak, ezért nem zárom le már az első találkozást követően, viszont hülyíteni sem szeretnék senkit, szóval olyan hosszúra sem tartom jó ötletnek elnyújtani. Ez így talán az arany középút, már amennyire lehet.

13: Azt nem vonom kétségbe, hogy találhatnék, csak valószínűsítem, hogy ugyanígy járnék vele, mint a társkeresőn megismertekkel, lásd a kérdés kifejtésének második szakaszát.

2023. szept. 9. 11:15
 15/18 anonim ***** válasza:

13 vagyok - "valószínűsítem, hogy"

Kifogás!

Próbáld, és majd meglátod.

2023. szept. 9. 12:12
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik, hogy te visszafogottabb, intellektuális típusú ember vagy, de vonzanak a más típusú emberek, a vagányok, akikben van egy kis "őrület". Valószínűleg azért, mert belőled ez hiányzik és az ember hajlamos romantizálni a tőle eltérő típusokat.

Viszont, ha össze is jönnél egy ilyen "rosszfiúval", akkor valószínűleg nem lenne bennetek sok közös vonás. Akik meg illenek hozzád, ők meg nem elég izgalmasak, ezért nem tudják benned felkorbácsolni a tüzet. Pl. az autós srác, akiről írtál, az is milyen már, hogy van egy feltuningolt verdája, amivel simán lehetne csapatni, de közben ő szigorúan figyel arra, hogy nehogy átlépje a sebességhatárt XD. Óvatos duhaj... értékelendő, ugyanakkor annyira izgalmas, mint adóbevallást írni.

2023. szept. 9. 13:26
 17/18 A kérdező kommentje:
16: Nagyon jól látod, azt hiszem, még jobban is, mint én magam. Pontosan leírtad a helyzetet, talán ennek az "őrületnek" a hiánya miatt nincs kémia sem. Hormonok, illatok, ízek, valahogy/valami ezen a szinten nagyon nem stimmel, és lehet, hogy ez mind ide vezethető vissza. Akárhogy is, a megoldást nem látom.
2023. szept. 9. 18:50
 18/18 anonim ***** válasza:

Még egy könyvtárban vagy Pál Ferinél is lehetnek őrültek. Miért ne?

"Hormonok, illatok, ízek" - Még egy jó étterem vagy indiai étterem is szóba jöhetne.

2023. szept. 9. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!