Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőknél mit jelent az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél mit jelent az, hogy valaki "szépen udvarol"?

Figyelt kérdés
Hallottam ezt a kifejezést ebben az összefüggésben, de nem pontosan értem mire vonatkozik. Anyagi jellegű ajándékokra vagy érzelmi intelligenciát megmozgató ötletekre. Mi számít egy szép és elvárt udvarlásnak? Hogy kell megadni a módját?

2023. aug. 5. 17:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Mindegyik nonek mast jelent, de gomdolom par dolgok egyeznek,mint pl.hogy egyenrangunak tartod,kinyitod az ajtot elotte, kihuzod a szeket neki ,alapdolgok.
2023. aug. 5. 17:25
 2/11 anonim ***** válasza:
45%

Bocsi, de ez:

"egyenrangunak tartod"

tökéletes ellentmondásban van az általad ez után írtakkal, miszerint:

"kinyitod az ajtot elotte, kihuzod a szeket neki"

És nőként írom mindezt. Tény, hogy olyan nőként, aki az általad leírt gesztusoktól a falnak megy.

2023. aug. 5. 17:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen sem siettetve a dolgokat.
2023. aug. 5. 17:32
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
2: akkor ezek szerint ha már udvarolni kell, akkor a nőnek is kellene? :P Vagy akkor hogy? :)
2023. aug. 5. 17:36
 5/11 anonim ***** válasza:
38%
Bokol, nem beszel csunyan sokat mosolyog, figyelmes, apro gyenged erintes akar 1 hajba szagolas akar 1 karsimogatas megfogja a derekam, befujja magat parfummel miattam, felajanlja segitseget stb
2023. aug. 5. 17:44
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
#4: kedves gesztusok oda-vissza - szerintem a VALÓBAN egyenrangú kapcsolatban már az elejétől kezdve az lenne az oké. Mindkét félnek olyan formában és mértékben "adni" a másiknak érzelmileg (akár pl. odafigyelést, biztatást), ahogyan és amennyire kényelmes számára. Már persze, ha kezdettől fogva kölcsönös a szimpátia. Ha ez utóbbi nem áll fenn, akkor meg maximális udvariasság, őszinteség és korrektség.
2023. aug. 5. 18:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Hiába is csinálnád ugyanazt, mint más, nem feltétlenül éred el azt az eredményt.

Megteheted, amit az 1-es ír, de ne várd el, hogy ettől lekötelezve érezze magát.

2023. aug. 5. 18:07
 8/11 anonim ***** válasza:
64%
Egyedi bokokat gesztusokat kihagytam, amik nem tucat bokok amiket barkinek mondanak h pl szep a szemed, hanem pl egy egyedi becenev aminek megvan a jelentese tortenete, ugyan ez vonatkozik a gesztusra is. P, latja h fazol es ahtkmatikusan feltekeri a futest, vagy emlitetted neki h finom volt ampirosmogyoros amit nagynenedtol kaptal es o pont azt veszi nekedm mert emlekezett ra h izlett neked
2023. aug. 5. 18:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
2-es, pont ezt jelenti az egyenrangúnak tartás: hogy annak ellenére, hogy kedveskedsz neki, nem tartod alsóbbrendűnek.
2023. aug. 5. 19:51
 10/11 anonim ***** válasza:
#9: szerintem ez nem kedveskedés, hanem a másik fél infantilizálása. #2-es voltam.
2023. aug. 5. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!