Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz, hogy a rövid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, hogy a rövid hajú lányok tetszenek?

Figyelt kérdés

Az vettem észre,hogy a legg szebb nők számomra rövid hajúak…

Van bennük valami különleges

Csak az a baj,hogy nagy kevés ilyen nő van és mindenki párkapcsolatban él..

2023. aug. 2. 16:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

10#

Sok nőnek jól állna csak nem vállalják be…

Nekem ők a legg vonzóbbak

2023. aug. 2. 17:02
 12/18 anonim ***** válasza:

[link]

Aki azt mondja, hogy neki nem áll jól a rövid haj, az randizzon a Schmidt Máriával.

2023. aug. 2. 17:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
9 a rövidnél nagyon megdicsérték a munkatársaim hogy sokkal jobb, aztán a félhosszú a páromnak tetszett, a hosszú meg a következőnek, plusz rokonoknak. Nekem stílusban mindegyik tetszik, de a környezetemnek a hosszú vezet. Csak a hosszúval van a legtöbb idő ráfordítás, pl mosás szárítás igaz a felnyírtnál meg gyakran kell menni a fodrászhoz mert az már kicsit ha megnő nem olyan.
2023. aug. 2. 19:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

6: Sajnos tényleg kevesen vállalják be a nők közül, és egyértelműen sokkal kevesebben, mint ahány férfinak az bejön, így az egyik legnehezebb dolog ilyen ízlésnek megfelelő párt találni...

Manapság az az általános vélekedés, hogy ha egy nő lenyíratja a haját, akkor vagy leszbi, vagy valami nem stimmel nála, és egyébként is csak ronda és nőietlen lehet úgy. Ha pedig egy férfinak az tetszik, akkor vagy látens meleg, vagy aberrált. Nem csoda, hogy kevesen vágnak bele (szó szerint:D). Ennél pedig sokkal elfogadottabb volt az ezredforduló körül, hogy egy hétköznapi nő is nyugodtan hordhat akár tüsi vagy kopasz frizurát, és szép is lehet vele. Párkapcsolatban sem feltétlenül jobb a helyzet (tapasztalom), mert ha valakinek alapból hosszú a haja, akkor pl. a fenti okok miatt nem akarna röviddel mutatkozni, vagy simán úgy érzi, hogy nem tudná a rövid hajat viselni, lehet rossz tapasztalata is a múltból bénán levágott rövid frizurával (mert az is tény, hogy kevés fodrász ért hozzá)...

2023. aug. 2. 22:23
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök jó. Vannak lányok, akiknek tényleg jól áll. Nekem is jól állt 18 évesen
2023. aug. 4. 00:00
 16/18 anonim válasza:
Nem gáz. Az én lányom is kis tüsi.
2023. aug. 21. 00:29
 17/18 anonim válasza:
100%
Egyszerűbb a partnereteket rávenni a gépelésre, mint ilyen nőt találni. Én először a hosszú haja alatt tarkóját gépeltem, egyre magasabbra, aztán rávettem a felül is rövidre,most meg nem kopaszra, de sünire gépelem. Szépen megszokta.
2023. aug. 21. 00:38
 18/18 Snasy01 válasza:
Nem gáz nekem is ez jön be.
2023. dec. 1. 04:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!