Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért csak azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért csak azok a pasik tetszenek, akiknek oldalt rövid, felül hosszú haja van?

Figyelt kérdés

Amikor én voltam tini, minden srácnak rövid haja volt és így is tetszettünk a lányoknak. Mi olyan jó ebben az új stílusban? Honnan ered ez a stílus? Ki kezdte el? Illetve miért nem tetszik már az senkinek, ha egy srácnak rövid haja van? Mi ebben a taszító?

28/F

2022. júl. 4. 09:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Cáfolnám... nekem nincs oldalt felnyírva a hajam, és nagyon sok csajnak tetszem.

27/F

2022. júl. 4. 09:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is cáfolom. Nekem a barátom kopasz, és odavagyok érte. ( pedig sosem vonzott a kopaszság)

23/N

2022. júl. 4. 09:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem ez tetszik. De a teljesen rövid sem. Mindenhol legyen egy kicsit hosszabb, amit meg lehet fogni.
2022. júl. 4. 09:25
 4/13 anonim válasza:
100%
Ne haragudj, de ezt mégis honnan veszed?
2022. júl. 4. 09:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondolsz? Kapásból vagy 5-6 frizura eszembe jutott erről a slendrián megfogalmazásról.
2022. júl. 4. 10:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszett már hosszú hajú, rövid hajú srác is és utoljára egy teljesen kopasz emberért voltam oda
2022. júl. 4. 10:44
 7/13 anonim ***** válasza:
30%
70 es evekben a maffiozok kezdtek hordani ezt a hajat.. aztan divatba hoztak ujra..
2022. júl. 4. 10:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
5. Az angolul undercut-nak nevezett frizurára gondol, ami egy általános gyűjtőszava szinten minden oldalt rövid, felül hosszú frizurának.
2022. júl. 4. 10:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
7: Volt ez már sokkal korábban is divat. II. világháborús képeken is sok katonának ilyen.
2022. júl. 4. 10:48
 10/13 anonim ***** válasza:
97%
Nekem az a frizura tetszik egy férfin, ami jól áll neki. Ha a kopaszság, akkor az, ha a konty, akkor az, ha a rövid haj, akkor az, ha amit említesz, akkor az... Ha igénytelen, ha nem foglalkozik vele, ha baromira nem illik az arcformájához, akkor meg nyilván nem fog tetszeni.
2022. júl. 4. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!