Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért csak azok a pasik tetszenek, akiknek oldalt rövid, felül hosszú haja van?
Figyelt kérdés
Amikor én voltam tini, minden srácnak rövid haja volt és így is tetszettünk a lányoknak. Mi olyan jó ebben az új stílusban? Honnan ered ez a stílus? Ki kezdte el? Illetve miért nem tetszik már az senkinek, ha egy srácnak rövid haja van? Mi ebben a taszító?
28/F
2022. júl. 4. 09:14
1/13 anonim válasza:
Cáfolnám... nekem nincs oldalt felnyírva a hajam, és nagyon sok csajnak tetszem.
27/F
2/13 anonim válasza:
Én is cáfolom. Nekem a barátom kopasz, és odavagyok érte. ( pedig sosem vonzott a kopaszság)
23/N
3/13 anonim válasza:
Nekem nem ez tetszik. De a teljesen rövid sem. Mindenhol legyen egy kicsit hosszabb, amit meg lehet fogni.
4/13 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezt mégis honnan veszed?
5/13 anonim válasza:
Mire gondolsz? Kapásból vagy 5-6 frizura eszembe jutott erről a slendrián megfogalmazásról.
6/13 anonim válasza:
Nekem tetszett már hosszú hajú, rövid hajú srác is és utoljára egy teljesen kopasz emberért voltam oda
7/13 anonim válasza:
70 es evekben a maffiozok kezdtek hordani ezt a hajat.. aztan divatba hoztak ujra..
8/13 anonim válasza:
5. Az angolul undercut-nak nevezett frizurára gondol, ami egy általános gyűjtőszava szinten minden oldalt rövid, felül hosszú frizurának.
9/13 anonim válasza:
7: Volt ez már sokkal korábban is divat. II. világháborús képeken is sok katonának ilyen.
10/13 anonim válasza:
Nekem az a frizura tetszik egy férfin, ami jól áll neki. Ha a kopaszság, akkor az, ha a konty, akkor az, ha a rövid haj, akkor az, ha amit említesz, akkor az... Ha igénytelen, ha nem foglalkozik vele, ha baromira nem illik az arcformájához, akkor meg nyilván nem fog tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!