Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért csak azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért csak azok a pasik tetszenek, akiknek oldalt rövid, felül hosszú haja van?

Figyelt kérdés

Amikor én voltam tini, minden srácnak rövid haja volt és így is tetszettünk a lányoknak. Mi olyan jó ebben az új stílusban? Honnan ered ez a stílus? Ki kezdte el? Illetve miért nem tetszik már az senkinek, ha egy srácnak rövid haja van? Mi ebben a taszító?

28/F

2022. júl. 4. 09:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
A kérdező már feltett pár hasonló kérdést, most épp a rövid hajára akarja fogni, hogy miért nincs barátnője.
2022. júl. 4. 11:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb fejformához passzol. A sima rövid kevésbé. A kopasz/hosszú mégkevésbé.

Nem a haja alapján választok valakit, hanem hogy tetszik vagy sem. Ha elbaszott feje van, nem érdekel, hogy mi miatt nem tetszik, nem fogom vonzónak tartani. A párom úgy néz ki, mint egy debil, ha kicsit megnő a haja. Mint egy sündisznó, az 5 centis haja is vízszintesen kiáll a halántékánál oldalra, nem lapul le. Igenis el szoktam zavarni fodrászhoz havonta, ha magától nem megy, mert nem tetszik. Neki sem tetszenék borzas egybeszemöldökkel, pedig az az eredeti.

2022. júl. 4. 12:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig is a hosszabb, dús, esetleg göndör haj tetszett. Nem tudom, miért, nekem mindig ez volt vonzó, de nem egy rövid hajú férfit tartok jóképűnek.

A barátomnak fekete, vállig érő haja van, és szerintem nagyon jól néz ki, pláne ha engedi, hogy befonjak neki pár tincset. :D Ez az egyik kedvenc külső jegyem benne.

26/N

2022. júl. 4. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!