Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csak Budapesten ismert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak Budapesten ismert a Bumble?

Figyelt kérdés
Én szegedi vagyok és van egy csomó matchem, de mindenki pesti. Így nem sokat ér. Máshol ez nem annyira ismert app?

2023. aug. 2. 13:04
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Szart se ér ott se, jó ha 10-ből 2 ír valamit.
2023. aug. 2. 13:27
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
Mivel a lányoknak kell kezdeményezni, így nem működik túl jól. A lányok nagy része csak azért van fenn, hogy lájkokat gyűjtsön. A Bumble mutatja be a valódi társkereső helyzetet. A lányok nagy része, aki fent van, nem akar semmit.
2023. aug. 2. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

A fiúk 40%-a meg nem ír vissza 24 órán belül. Vagy pár üzenetváltás után szívódik fel. Csak a saját oldalatokat látjátok és itt sajnáltatjátok magatokat, de azért ez nem csak a "gonosz lányok" hibája.

Szerintem mindenki belefáradt a netes társkeresésbe.

2023. aug. 2. 13:58
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Amúgy szerintem vannak szegediek is, csak nem lehet kézzel állítani a távolságot. És összevissza dob be embereket a közelből meg teljesen másik városból is, nem "segít" a lokáció.

Én Szeged és Budapest között ingázom, de egyik helyen sincs eltérés, mennyi budapestit vagy szegedit mutat. Jó lenne szűrni rá, de pár éve már mindenért is fizetni kell (mit keres, dohányzik-e stb filterek). Egyrészt fárasztó csak azért 80%-ot balra húzni, mert ezek nem egyeznek, másrészt pedig ott is sok a belefáradt pasi, és ők is ki vannak akadva, ha valaki sima Sziával köszön, és max annyit ír vissza, szóval csak azért, mert a lány kezd, vannak akik elvárják, hogy az egész beszélgetést ő vigye a hátán.

Persze vannak pozitív ellenpéldák is. Csak azt akarom bemutatni, hogy tévednek azok a pasik, akik azt hiszik, a nőknek könnyű, 0 munkával kis királylányként élhetnek. :D

2023. aug. 2. 14:04
 5/8 anonim ***** válasza:
61%

3-as.

Azért, mert a férfiak általában mindenkit jobbra húznak és match után válogatnak. Ha jól nézel ki, akkor visszaírnak 24 órán belül, sőt, általában 5 percen belül. Ha nem nézel ki elég jól, nem fognak visszaírni. Nem fáradtak bele a társkeresésbe, csak nyilván ők is válogatnak.

2023. aug. 2. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

"Mivel a lányoknak kell kezdeményezni, így nem működik túl jól."

Vagy te nem vagy vonzó.

2023. aug. 2. 14:54
 7/8 anonim ***** válasza:
59%
#6 Akkor minek húz be olyat, akit nem tart vonzónak? :D
2023. aug. 2. 15:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre, hogy nem annyira ismert ez az app még (jó, vannak ennél jóval kevésbé ismertek is, de azért nem olyan ismert, mint a tinder, randivonal, badoo pl), és a fővárosiak azok, akik előbb tudomást szereznek ilyenekről / elkezdik használni.
2024. jún. 10. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!