Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék érettebb hölgyekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék érettebb hölgyekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Hol tudok érettebb, (45-65), igen akár nagymama korú hölgyekkel is ismerkedni?

Elhívni a hölgyet kávézni, beszélgetni egyet.

Társkeresőn vagy inkább élőben nyitottabbak az ilyen korú hölgyek, fiatalabb urak közeledésére?

Milyen helyszín lehet optimális, illetve egy

“Szia, csak ismerősökre szoktam ráköszönni, kivétel ha valaki kirívóan szimpatikus!”

- indításnak jó lehet egy sétára híváshoz a környéken?

A kérdés maximálisan komoly!

2023. júl. 31. 11:39
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Az idősek nem szeretik, ha letegezi őket egy fiatalabb fazon. Azt sem, ha csak a fétise miatt tárgyiasítaná őket.
2023. júl. 31. 11:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Ilyen korú nők ma már simán megtalálhatók a különböző szórakozóhelyeken, sőt fesztiválokon is! Ahol egy szimpla szemezéssel már el lehet indítani valamit.
2023. júl. 31. 12:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha 20éves vagy,nem hinném hogy veled mutatkoznának.
2023. júl. 31. 14:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyrészt ne szivizz le senkit, még a fiatalokat se, mert konstans elutasítás.

Másrészt, mit szeretnél te ilyen korú nőtől?

2023. júl. 31. 16:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Találóbb lenne a “Tiszteletem a hölgynek, nagyon szimpatikus nekem, van kedve sétálni itt egy kicsit a hölgynek?”
2023. aug. 1. 07:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?Minek neked öregebb nő?
2023. aug. 1. 08:02
 7/8 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok! Meg akarom ismerni, együtt tölteni az időt, és folyamatos “összejárós” kapcsolatot…
2023. aug. 1. 09:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen idős nők is normális társra vágynak, nem egy kisfiúra, aki szeretne összejárogatni velük. Foglalkozz a saját korosztályoddal és ne akarj kihasználni másokat.
2023. aug. 1. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!