Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz lehet, hogy egy 37 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet, hogy egy 37 éves jóképű, fiatal arcú, magas, laza természetű férfi pénztelenül is 20-25 éves csajokkal ismerkedik, szexel még?

Figyelt kérdés
Pénztelenül úgy értem, hogy nem gazdag vállalkozó, nem befolyásos vezető pozíciója van, de kocsija, lakása, kb. picit jobb munkája azért igen.

2023. júl. 30. 18:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet valaki 20 evesen ronda mas meg 37 evesen is jo kepu es forditva is ... aki jokepu az az is marad ha nem teszi tonkre magat sz elet gondjaival.
2023. júl. 30. 19:47
 12/23 anonim ***** válasza:
60%

#10 Ne fárasszál már a baromságaiddal.Ki nem szarja le hogy örökölte vagy vette a lakást?Az a lényeg, hogy van neki.

Manapság egy átlag 37 éves sem nem örököl, sem venni nem tud egyedül egy lakást.

Ki nem szarja le, hogy a felső tízezer hogyan él?Az átlag emberek nem érintkeznek velük, szóval megint tárgytalan ez a semmitmondó szófosás.

A párkeresésben már bőven eléggé jólszituált valaki egy saját tulajdonú ingatlannal, autóval.

Csak te mentegeted magad azzal, hogy azért nincs senkid, mert nincs annyi pénzed, mint Bill G*cinek.

2023. júl. 30. 20:21
 13/23 A kérdező kommentje:

12. Miről beszélsz? Én is pont ezt írom, hogy tök mindegy végül, hogy valaki örökölte vagy megkereste rá a pénzt. Csak a korábbi válaszolónak írtam, hogy egy 37 évesnek volt már közel 15-20 éve összeszedni a pénzt a lakásra és többeknek van már annyi idősen ingatlana, mint ahány embernek nem. (Jó, nem a gyári munkások között.)

Nem tágytalan a gazdagok élete, mert nekem is vannak gazdag ismerőseim a top 50 ismerősöm közt, többszázmilliós vagyonnal rendelkezők, ehhez neked magadnak nem kell gazdagnak lenni. Nem kell ahhoz neked is milliókat keresni, hogy valamilyen mágikus módon milliókat kereső vagy százmilliomos ismerőseid legyenek.

Sehol nem írtam, hogy nincs sikerem a nőknél, vagy nincs pénzem. Ezek egyáltalán hogy jutottak eszedbe? Én csak annyit írtam, hogy nem jövök be a fiatal nőknek. A kérdés egy velem közel egykorú ismerősömről szól, aki bejön a fiatal nőknek.

2023. júl. 30. 20:31
 14/23 anonim ***** válasza:
Ez a felső 15% alsó hangon, ami a fiúnak van!
2023. júl. 30. 21:04
 15/23 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem akarok megbántani semmit, de 20-25 éves lányokkal a legkönnyebb szexelni.

Az ő elvárásaik rendszerint alacsonyabbak, kevesebb tapasztalatuk van, jobban megtűrnek olyan viselkedést, ami amúgy nem elfogadható, az önbizalmuk, önértékelésük is alacsonyabb, ők még nagyobb eséllyel hasra esnek attól ,hogy egy 37 éves dolgozó embernek van autója, egy 30-35 éves nőnek ez tök alap dolog és nem osztogat ezért pirospontokat, nyilván kevésbé tudja menő királynak érezni magát a pasi egy vele egy kaliberű nővel, pontosan ezért kerülgetik kifejezetten a fiatal lányokat a lúzer csávók.

2023. júl. 30. 21:42
 16/23 anonim ***** válasza:
Anyukám unokatestvére 40 felé közeledett, mikor elváltak a szintén 35 fölötti, de gyönyörű feleségével. Az új barátnője 20-22 körül volt, de úgy nézett ki, mint egy ijedt 15 éves fiú. Tehát a nőknél sem csak a kor számít, a 20-25 éves lányok is lehetnek csúnyácskák, kövérek vagy épp ostobák. Lehet, hogy egy csinos, szexi, okos 32 évest nehezebb megszerezni, mint egy önbizalomhiányos csúnyácska 22 évest.
2023. júl. 30. 22:02
 17/23 A kérdező kommentje:

15. A 20-25 éves nőkkel a legnehezebb szexelni. Pláne 30 feletti férfiként. Tudnád, ha már próbáltad volna. Általában őket tartják a legtöbben a legszebbnek és náluk próbálkoznak a legtöbben ezért is. Kinézetben vagy pénzben a topban kell lenni általánosságban hozzájuk, főleg 30 felettiként.

16. Értem, amit mondasz, de az almát az almával, körtét a körtével hasonlítsunk össze. Lehet persze ilyeneket írni, hogy a világ leggyönyörűbb 32 éves nője kelendőbb, mint a világ legcsúnyább 22 éves nője, és ez igaz is, csak ennek semmi értelme. Ceteris paribus, vagyis minden más tényező változatlansága mellett van csak értelme ilyen összehasonlításokat tenni.

2023. júl. 30. 23:32
 18/23 anonim ***** válasza:
12. Örökteld tehát életképtelen vagy ..
2023. júl. 30. 23:47
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jól nez ki és értelmes, nálam bármikor lenne esélye úgy is hogy régebben modell voltam, mivel nekem kell a jó külső a ferfiben es képtelen lennék hozzáérni egy nem jó pasihoz hiába milliárdos…
2023. júl. 31. 01:18
 20/23 anonim ***** válasza:

Simán.

Még 47 éves is.😁

2023. júl. 31. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!