Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy én nem tetszek senkinek? Hogy nincs olyan srác, akinek én bejönnék? Vagy hogy van ez?
Egyszerűen nem értem. 20 leszek lassan, még nem volt barátom. De nem is ez a legnagyobb gond. Hanem, hogy egyszerűen én sztem még nem tetszettem senkinek. Még senki nem közeledett felém, senki nem mondta, hogy csinos vagyok, jól nézek ki, akármi (mármint fiúk).
Nem vagyok egy modell alkat, de nem tartom magam csúnyának. Mások bezzeg úgy vonzzák a pasikat, hogy na. Mindenkiben van valami szép. Sztem bennem is. De hogy lehet, hogy ezt még senki nem vette észre? Lehet, hogy még sincs?
Félre ne értsetek, nem sajnáltatni akarom magam, azzal nem mennék semmire. De tényleg vannak (mint ahogy én is), olyanok, akiket egyszerűen senki fia nem vesz észre? :(
20L
Nekem még látatlanban is tetszel :P
23/F
én 17 lány vagyok és én is pont ugyanígy vagyok :(
mondjuk annyi h a testalkatom nem mondható szépnek se vékonynak...én iss félénk vagyok és nincs önbizalmam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!