Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz voltam ha kinyitottam a kocsi ajtaját a lánynak mielőtt beült az autómba?
Figyelt kérdés
Elnevette magát, első találkozás volt.2023. júl. 27. 20:19
1/34 anonim válasza:
Nem gáz. Csak zavarba jött. Megszokta a sok tahó viselkedést.
2/34 anonim válasza:
Dehogy gáz, azért nevette el magát, mert jólesett neki, de zavarban volt.
4/34 anonim válasza:
De, gáz nagyon. Voltam ilyen randin már. Fuu de égtem mindenki látja hogy első randi meg am minek ez az üres színjáték? Ultra gáz az egész, nehogy kinyitogasd többet soha.
Maximum étterem ajtaját. Am kirúgtam a pasit miután harmadik randin azt hitte azért hívom fel hozzám hogy szexeljünk. Kuka.
5/34 anonim válasza:
Furcsa világot élünk, ha az udvarias ember azon gondolkodik, nagyon gáz volt-e, hogy udvarias volt.
6/34 anonim válasza:
Az volt a gáz, hogy a kocsid csak egy szakadt kispolszki és azon nevetett, hogy "ebbe kellene beszállnom?" És milyen igaza van! Nem embernek való az a szar egérkamion. Kindertojásban különb játékok vannak.
7/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom, virágot nem mer már az ember vinni , pedig legszívesebben a virágboltot odacsomagolnám ! :D
2023. júl. 27. 20:31
8/34 anonim válasza:
7.
Fel is borulna a kispolszki már egy kisebb csokor virágtól.
9/34 anonim válasza:
Kb. olyan lenne a jelenet, mint a Frédi és Béniben a végefőcímben amikor ráteszik azt a nagy húst Frédi kocsijára, aztán borul az egész.
10/34 anonim válasza:
Ne szapuld a kérdezőt 8-as, lehet hogy audija van. Vagy mercije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!