Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, ha nem vagy túl jóképű egy kapcsolatban akkor nem nagyon hibázhatsz?
Nem lehetsz bunkó egyszer sem, vagy önző aki magára gondol, mert bármi kis hiba és dobbant a nő?
Ha nem vagy jóképű akkor elvárja, hogy minimum királylányként bánj vele?
#31: Remélem, hogy nem nekem jött a komment.
1. Ha megkérdezik, akkor válaszolok arra, hogy miért vannak ilyen meg olyan pasik is házasságban. Egyrészt, az idősebb korosztálynál még nem volt ennyire fontos a külső. Másrészt, azért elég sok öreg korára lerobbant ember fiatalon nem nézett ám ki annyira rosszul. Harmadrészt, általában a saját korosztályomról írok, akik 30-35 alattiak. Náluk alig van olyan alacsony, ronda és hasonló srác, akik házasok lennének.
2. Szerintem nem mennek a nők a férfiak 20%-ára, sokszor beérik kevesebbel is. Csak máshogy kezelik őket, mint ahogy a kérdés is erről a témáról szól.
3. Nem nyomok önsajnáltatót.
4. Értelemszerűen nőgyűlölő sem vagyok. Gáz, hogy mindig ezt az ostoba szöveget rángatjátok elő.
#36: Megkértelek titeket, hogy mielőtt reagáltok, legalább fél másodpercet használjátok az agyatok. Neked nem sikerült. Talán legközelebb.
(Eleve a kérdés nem állít olyat, hogy csak hibamentes pasik lennének kapcsolatban. Te tényleg extrém mértékben nem használod az agyad.)
#41: Annyira király, hogy az egyik oldalra kiakadtok, hogy honnét tudhatja, hogy milyen más kapcsolata... De ti is ezt toljátok most, mintha tudnátok... :D Most akkor mi van?
43
Megállapítás volt bhaszod. És khurvára igaza van.
"20-as éveikben is élnek kapcsolatban, házasságban?"
A munkahelyemen vannak páran.
47
Ez sokat bizonyít
"Náluk alig van olyan alacsony, ronda és hasonló srác, akik házasok lennének."
A szelektív látásmód csodákra képes.
48
Baromságokon nem kell semmit bizonyítani. Bezárod magad az eltorzult világodba, ahonnan semmi nem robbant ki. Mondanám, menj ki az utcára, nézz körül, de annak sincs sok értelme, mert a szelektív látásmód miatt csak azt veszed észre, ami téged igazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!