Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szexrandin mennyi idő az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexrandin mennyi idő az, amit szívesen eltöltesz a másikkal?

Figyelt kérdés
1-2 óra, esetleg egész éjszaka?
2023. júl. 20. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy szexrandi? 🤣
2023. júl. 20. 16:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Amikor szex miatt találkoztok, mert nem akartok párkapcsolatot.
2023. júl. 20. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindenkinél más, milyen erős a szimpátia, a vonzalom, mennyi időt tudnak megoldani. Én napokat is vele vagyok. Nekem ez belefér és neki is.
2023. júl. 20. 16:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Órákat akár egy napot is.
2023. júl. 20. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Szexrandi? Mik nincsenek.....

Nos szerintem csak randi van vagy szexkapcsolat, de azt nem nevezném randinak mert kb max 1 óráig tart és nem a beszélgetésen van a fő hangsúly. Mondjuk az összes szexpartneres kapcsolatom 1 éjszakás kapcsolatból alakult ki, amikor kiderült hogy éppen párkapcsolatban élünk de egy kósza numerából baj nem lehet és kb annyiban maradtunk.

Egy jó tanács, csak olyan partnerrel szexelj aki szintén kapcsolatban van mert ha szingli abból hamar sértődés lesz!!!!

2023. júl. 20. 22:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

4 órát szerettem volna, mire közölte a pasi, hogy az sok, elég lesz 3. Tavaly találkoztunk egyszer, az 4 órás volt, és elröppent, látszólag neki is. Ezek után ez most szarul esett.

Nagyon jót beszélgettünk, nevetgéltünk, azóta is emlegetjük. Nagyon nehéz egy talit megszerveznünk, most lenne lehetőség kicsit tovább maradni egymással. Ezért sem értem. Mindegy.

2023. júl. 20. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!