Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még a barátnője sem vagyok, de már azon aggódik, hogy mennyire nem akar költeni rám. Normális ez? (27/L)
Randizom egy nálam egy évvel fiatalabb sráccal, már 1,5 hónapja. Ő is elég jó családból származik, meg én is. Ők talán még jobban televannak mint mi, már bocsánat, ha lehet ezt így mondani, több száz milliós vagyonuk van, de engem ez nem érdekel, nem is tudtam ezt egy héttel ezelőttig.
Eddig normális volt velem, figyelmes, programokat szervezett, de nem drágákat, viszont azokat ő állta.
Ennek örültem, mert eddig elég sóher barátaim voltak, kb. még én fizettem nekik a dolgokat, ezt el is meséltem neki, persze név nélkül, hogy a volt barátaim hogy sajnálták a pénzt, meg volt, hogy én fizettem a nyaralásukat.
Tegnap közölte, hogy ő szeretné, hogy a barátnője legyek és leszervezett egy utat Rómába és reméli, hogy akkor az én szállásomat meg a repülőjegyemet majd én tudom fizetni, mert ő egy barátnőre nem szokott ennyit költeni, meg amúgy is elmeséltem, hogy rám eddig sem nagyon költöttek. Mindezt folytatta azzal, hogy ott kint annyi pénzt el fog rám költeni úgyis, hogy ennyit tegyek már meg.
Bevallom én ezt nem tudom most hova tenni. Miért mond valaki a másiknak egy kezdődő kapcsolatban ilyeneket?
Ez normális és én reagálom túl?
Vagy szerintetek is kissé furcsák ezek a kijelentések?
Oké, ki tudom fizetni, persze... csak olyan furcsa nekem ez az egész a hódítási szakaszban, főleg, hogy ő találta ki ezt az utat...
Kell neki egy lyuk a nyaralásra, de magát fizesse be?
Én biztos hogy bocs nem érek rá-val kimagyaráznám és többet nem venném fel a telefont….
Azert arra felhivnam a figyelmet, hogy a "jo csaladbol szarmazik" nem ugyanaz, mint a "gazdag csaladbol szarmazik".
Itt a masodikrol van szo, es nem a 18. szazadban vagyunk, hogy a kettot szinonimakent hasznaljuk.
En ezt 10 ev hazassag utan voltam kenytelen meghuzni, mert a felesegem nem akart visszamenni dolgozni, azt hitte, elete vegeig en fogom eltartani, mert szult 2 gyereket.
De vilag eletemben igyekeztem "Gavaller" lenni, ha egy csajt le akartam nyugozni es kozos nyaralast vagy utazast szerveztem vele, vagy csak meghivtam vacsorazni, termeszetes volt, hogy en allom a cehhet. Nem is okozott gondot, bar nem vagyok multimilliardos, erre mindig telt.
viszont ismerek ilyen faszikat, akik ennyire soherek, szoval ez red flag, en tisztaznam vele a helyzetet, hogy nem erdekel a penze, de cserebe ez a garasoskodas sem adja ki jol magat + ne szervezzen kozos utat a beleegyezesed nelkul ugy, hogy utana azon rugozik, remeli, ki tudod fizetni.
eleve milyen mar az, hogy meg egyutt sem vagytok, de mar a penzen rugozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!