Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Számotokra mennyire fér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Számotokra mennyire fér bele az alábbi hobbi egy férfinál?

Figyelt kérdés

Hobbija a szerepjáték, LARP.

Azaz egy-egy játékalkalom során vagy az van, hogy kockákat dobál a haverjaival és azt magyarázza, hogy a hobbit-barbár karaktere hogy próbál az ellenség mögé osonni és meglepni azt..

... vagy konkrétan beöltözik saját készítésű jelmezbe és saját készítésű fegyverekkel püfölik egymást terepen, esetlegesen ilyen táborba megy, azaz évente 1x egész hétvégés programként csinálja ezt.

Ezt leszámítva mindenben hozza az átlagos megfelelőt, önállóan él, dolgozik, jó kapcsolata van a családjával, barátaival, jó társ a hétköznapokban, tervezi veletek a jövőt, stb...

2023. júl. 16. 14:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Ez ugyan nagyon messze áll tőlem, de ha mértékkel csinálja és nem az van, hogy az együtt töltött idő rovására megy, akkor nem zavarna. Nem mondom, hogy megérteném, hogy ebben mi a jó, de kulturált keretek között tőlem olyan hobbija van, amit akar. Az évi egy teljes hétvége is beleférne, ez nem sok. Kézműveskedni szeretek, jelmezt meg ilyeneket még lehet segítenék is neki csinálni időnként. De ha egyszer összeköltözünk, nem áraszthatja el a lakást ilyen cuccokkal.
2023. júl. 16. 17:04
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Férfinál semennyire. Kisfiúk, fantáziavilágban ragadt gyermekagyú hímek pedig nem érdekelnek.
2023. júl. 16. 17:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok.

Eszembe jutott, hogy egyszer részt vehettem egy társasozós estén. Egy visszafogott, nagyon kedves, intelligens, mélyérzésű emberekkel teli társaságban találtam magamat. Olyan jókat lehetett velük beszélgetni, nevetni. Imádtam.

2023. júl. 16. 17:53
 14/14 A kérdező kommentje:

Mókás, hog ymilyen szélsőséges érzéseket tud kiváltani ez a téma mindkét irányba:D Vagy nagyon tetszik valakinek, vagy férfi számba sem képes venni az adott egyént:D

Oké, túlzok, van pár köztes, de na:D

Ment mindenkinek a zöld, de jöhetnek még vélemények!

2023. júl. 16. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!