Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne reménykednek?

Figyelt kérdés

Pasival elvileg holnap találkoznánk, de nem jelentkezett. Időpont és helyszín nincs lefixalva. Szerintetek ez már kuka?

Második randi lenne.

2023. júl. 14. 22:32
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Tiltottam már.
2023. júl. 15. 14:02
 32/37 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy évek óta nem találkoztam olyannal, aki bármennyire is megfogott volna.
2023. júl. 15. 14:04
 33/37 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

A 19-es válaszoló vagyok és nő.

Sajnálom,hogy így alakult,személy szerint nem szerettem volna az ördögöt a falra festeni,de úgy látszik,mégis csak egotuningnak használt téged.

Én először mindenkihez próbálok pozitívan hozzá állni,ameddig nem ad okot bizalmatlanságra.Most ez a taktika nem jött be,de hidd el,jön majd olyan is,aki bármit megadna,ha találkozhatna veled! :-)))

2023. júl. 15. 14:04
 34/37 A kérdező kommentje:
Köszi! És mindenkinek, jó volt kicsit kibeszelni magamból. Ez most azért rosszul esett,mert egészen tegnapig úgy tűnt, hogy jól alakulnak a dolgok.
2023. júl. 15. 14:12
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Fel a fejjel kérdező! :) Megértelek mert hasonlón mentem keresztül én is, csak én kétszer is hagytam magamat pofára esni annyira reménykedtem... De tanultam belőle, ezek intő jelek amikre érdemes odafigyelni és így kikerülhető a nagyobb csalódás.
2023. júl. 15. 14:55
 36/37 A kérdező kommentje:
Amúgy jobb is, ha az ilyenek meg az elején kiderülnek, mint később, mikor már van valami. Az meg fájdalmasabb lett volna. Egy találkozó után meg nyilván nem lesz szerelmi bánatom.
2023. júl. 15. 14:58
 37/37 anonim ***** válasza:
98%
Sajnálom, jobb akad majd a horogra. Kitartást. 🙂
2023. júl. 15. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!