Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne reménykednek?

Figyelt kérdés

Pasival elvileg holnap találkoznánk, de nem jelentkezett. Időpont és helyszín nincs lefixalva. Szerintetek ez már kuka?

Második randi lenne.

2023. júl. 14. 22:32
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Nekem a 19-es válasza a szimpatikusabb :-D én most nem érzem, hogy sérelem ért.

Valahogy azt sejtem, hogy a 19-es férfi,a 20-as pedig nő.

2023. júl. 15. 11:21
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Közeli, megbízható baráttal néha szoktunk olyat, hogy csak aznap fixáljuk a helyet, pontos időpontot. 2. randin, ahol még nemigen ismered a másikat, ez aggályosabb. Várd ki a végét most már, bármi lehet, de ha össze is jön, egy következő talit érdemesebb lenne úgy, hogy tényleg legyen minden fixálva, és ne az utolsó pillanatban. A programokat illetően beszéltetek azért ötletekről?
2023. júl. 15. 11:27
 23/37 A kérdező kommentje:
Nem, semmi konkrétumot. Csak, hogy szombat délután. Most már nem mondom vissza, ha jelentkezik, hogy fixaljuk, hiszen azért megbeszéltük. Ha valamiért nem jön össze ma, akkor felejtős nekem is. És igen, ez jó szempont, hogy jelezni kell, hogy én jobban szeretem, ha előre le van fixalva. Amúgy az első randi pontos helyszínét is csak az előző nap fixaltuk le. Ennek ellenére nagyon jól sikerült:-)
2023. júl. 15. 11:32
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ismeretlenül is szurkolok, de nem hangzik jól. Az első randi hol volt, mivel töltöttétek?
2023. júl. 15. 11:43
 25/37 A kérdező kommentje:
Beültünk helyekre, ettunk-ittunk, beszélgettünk. 7-kor találkoztunk, 11-re értem haza, hazavitt.
2023. júl. 15. 11:45
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Én nem irnák neki és nem is telefonàlnàk! Csinálj programot aztàn vegye észe magát!
2023. júl. 15. 12:32
 27/37 A kérdező kommentje:
Nektek lett igazatok. Rákerdeztem, hát sajnos ő nagyon fáradt, nem lenne jó társaság. Aha, és ezt nem lehetett kicsit korábban mondani? Elbúcsúztam tőle, menjen az ilyen az anyjába.
2023. júl. 15. 12:57
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom:-( De nem véletlenül írtuk, amiket írtunk. Kb. 10-ből 1-szer van csak az, hogy vannak gyanús jelek, de amúgy lesz tali, és tök jól alakul, a maradék 9 esetben meg hirtelen fáradt, beteg, halaszthatatlan dolga lesz a másik félnek, vagy netán ghostingol.
2023. júl. 15. 13:44
 29/37 A kérdező kommentje:
Jah, csak azt nem értem,hogy az ilyen minek keresget akkor? Miért nem mondja meg, hogy bocs, de mégsem?
2023. júl. 15. 13:55
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, itt legalább tízen megírták ugyanazt,te pedig máig védted a partnert,hogy áh te nem vagy paranoiás. Na tessék. :D Persze nem akarlak ezzel megsérteni, de mostmár remélem látod, ha már a legelején kétértelmű jeleket ad a srác, akkor hagyni kell a francba. Másképp azt tanítod neki, hogy amint szól,te ugrasz is a szavára, de nem kell lefixálni a találkát, hisz te bármikor jössz,csak jelezzen. Ez azért nem kicsit megalázó.

Remélem akármilyen szöveggel felkeres majd esetleg pár nap múlva, nem dőlsz be neki. Kérlek, legyen tartásod.

2023. júl. 15. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!