Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ilyet ír a férfi online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyet ír a férfi online ismerkedéskor pár óra után úgy hogy még nem találkoztam vele hogy szeret akkor "fussak"? Az nagyon gáz?

Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé. Vmi elmebajos lehet.
2023. júl. 13. 18:49
 2/9 A kérdező kommentje:

Meg hogy rájött hogy engem keresett mindig. Meg hogy:

Úgy érzem hogy beléd zúgtam méghozzá eléggé rendesen.

Ilyeneket miért ír pár óra ismerkedés után?

2023. júl. 13. 18:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyeneket miért ír pár óra ismerkedés után?"

Igen, ez esetben menekülj.. biztos, hogy mentálisan nem épp.

Velem is volt, hogy szerelmet éreztem olyan iránt akivel még nem találkoztam, de előtte beszéltünk több hónapon keresztül mindennap és utána a találkát is megejtettük, majd kapcsolat is lett belőle. (De nyilván a te eseted más.)

2023. júl. 13. 18:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Biztos jó címre ment az üzenet? 😃
2023. júl. 13. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

En simán elvagyok ilyenekkel. Volt aki már az online férjem volt. Simán el lehet menni ebbe az irányba.

Dumálgattunk,cseteltünk aztán azzal szorakoztunk hogy halálosan vagyunk egymásba szerelmesek, megkért, hozzámentem,meg olyanokrol irogattunk hogy jön haza mit hozzon a boltból.

Tök jol elvoltunk csak cseten ilyenekkel :D

Meg belegondolva nem is csak ő kérte meg a kezem neten mindenféle ismerettség nélkül:D

Minek kell mindenbe mátrixokat látni?

Ha vki azt irná nekem hogy szerelmes vagyok belés semeddig se tart visszairni hogy en is "tebeléd tebeléd" :D

2023. júl. 13. 19:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj ezzel, hogy valaki nem csak "elvan" hanem annyira sérült mentálisan és annyira nincs realitás érzéke, hogy simán komolyan szerelmes lesz.. aztán mivel te nem gondolod komolyan így két lehetőség van. Az egyik az, hogy összetőröd a másik pedig pedig, hogy összetörőd és utána őrült módjára elkezd üldözni és zaklatni.. szerintem egyik sem jó.

Sajnos tényleg vannak olyanok akik képesek erre, mert annyira szeretet éhesek és nincs realitás érzékük. Én szerintem a kérdező esetén a srác még lehet komolyan is így érez, de ezzel az a baj, hogy nem az adott személynek szól ez a bálványozás, hanem kb bárki jött volna az életébe akkor is ezt érezné.

2023. júl. 13. 19:17
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

De hagy legyen szerelmes. A retardált is tudja azt hogy ez csetszerelem.

Van nekem ilyen pasim is akivel 3 éve szivecskézünk meg tervezzük a jövőnket és éjjel nappal megy a videocset.

Es még soha nem talalkoztunk.

Ha retardált is,szerintem simán képben van, azzal mi van.

Állandoan gyereket is akar tőlem cseten.

En meg lubickolok az online szerelemben.

Na és?

2023. júl. 13. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, akkor offolni kell egyből az ilyet
2023. júl. 13. 22:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Narcisztikus ferfi inkabb need
2023. júl. 16. 14:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!