Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ekkora szemétláda?
Ismerkedtem egy pasival, lassan 3 honapja. Persze le is feküdtünk már sokszor. Eddig mindenben olyan normális volt. Szobakerült hogy mik voltak előtte nekem, és mesélt egy sztorit az egyetemről, hogy ő egyszerre két nővel volt. Mondom én meg egy buliban egyszer 4 pasival voltam, egymás után.
Erre közli, hogy jó mert csak kamu volt, meg az egész szerelem is. Az egyetemen felé nem nézet nő, hiába járt bulizni, bezzeg a nők mindig azzal fekszenek le akivel akarnak. És aztán előadta nekem, hogy mivel a nők csak a pénzre mennek, ezért most könnyen kiélheti magát. Mert aztán egy 5 éves passát, meg egy lakás olyan nagy dolog.
Hogy lehet valaki ilyen pofátlan bunkó?
Nálam nem férne bele, hogy egy buliban 4 pasival voltál.
Nagyon könnyűvérűnek tartanálak.
Én el tudnám fogadni, hiszen sok férfi is szívesen meghúzna 4 nőt egymás után, és nem leszek álszent én is.
E miatt nem lehet elítélni a nőket, még jó, hogy élnek a lehetőségekkel.
Aki A t mond mondjon B t is. ;)
12
Persze, hogy a legtöbb férfi meghúzna négy nőt.
Lehet hogy fantázia szintjén én is megteszem, de valóságban nem, mert reggel nem tudnék tükörbe nézni, úgy hogy ne köpjem szembe magam.
4 in 1 nekem sem kellene.
Ezért nagyon okos dolog hencegno a volt kapcsolatokkal, szeretőkkel, kalandokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!