Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet valaki ekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ekkora szemétláda?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy pasival, lassan 3 honapja. Persze le is feküdtünk már sokszor. Eddig mindenben olyan normális volt. Szobakerült hogy mik voltak előtte nekem, és mesélt egy sztorit az egyetemről, hogy ő egyszerre két nővel volt. Mondom én meg egy buliban egyszer 4 pasival voltam, egymás után.

Erre közli, hogy jó mert csak kamu volt, meg az egész szerelem is. Az egyetemen felé nem nézet nő, hiába járt bulizni, bezzeg a nők mindig azzal fekszenek le akivel akarnak. És aztán előadta nekem, hogy mivel a nők csak a pénzre mennek, ezért most könnyen kiélheti magát. Mert aztán egy 5 éves passát, meg egy lakás olyan nagy dolog.

Hogy lehet valaki ilyen pofátlan bunkó?

2023. júl. 12. 18:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%

Nálam nem férne bele, hogy egy buliban 4 pasival voltál.

Nagyon könnyűvérűnek tartanálak.

2023. júl. 12. 19:47
 12/15 anonim ***** válasza:
19%

Én el tudnám fogadni, hiszen sok férfi is szívesen meghúzna 4 nőt egymás után, és nem leszek álszent én is.

E miatt nem lehet elítélni a nőket, még jó, hogy élnek a lehetőségekkel.

Aki A t mond mondjon B t is. ;)

2023. júl. 12. 21:14
 13/15 anonim ***** válasza:
12. rendben, viheted
2023. júl. 12. 21:16
 14/15 anonim ***** válasza:

12

Persze, hogy a legtöbb férfi meghúzna négy nőt.

Lehet hogy fantázia szintjén én is megteszem, de valóságban nem, mert reggel nem tudnék tükörbe nézni, úgy hogy ne köpjem szembe magam.

2023. júl. 12. 21:27
 15/15 anonim ***** válasza:

4 in 1 nekem sem kellene.

Ezért nagyon okos dolog hencegno a volt kapcsolatokkal, szeretőkkel, kalandokkal.

2023. júl. 12. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!