Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj, ha csak azért randizom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha csak azért randizom férfiakkal, hogy elvigyenek kajálni?

Figyelt kérdés

Persze ha alakul belőle valami több, az jó, egyszer volt ilyen, de végül mégis elcseszte.

Tinderezek és kb hetente van egy randim, mindig étterembe megyünk. Olyanokkal is randizok, akiknek esélyük se lenne egy átlagos csajjal se egy randira. Olyan 5 ezer fejenként egy menü, tehát nem luxus étterembe megyünk, csak mondjuk kézműves hamburgerezőbe, vagy ilyesmi. Persze tali előtt megtudakolom, hogy meghívna-e. Általában én választok helyet, de volt már, hogy a srác választott.

Annyi hátulütője van, hogy miután megettem, még vele kell lennem, akkor is, ha annyira nem szimpi, de ez max egy két óra, én meg kajáltam egy jót.

Volt aki erre beszólt, hát nem tudom, azért kapcsolatban nem várom el, hogy 100%-ban mindent fizessenek, de egy első randin alap, hogy a férfi fizet (még akkor is, ha az inceleknek ez fáj). Első randin még mondhatom, hogy hát ez az illem, meg hogy nem kell csókolóznom stb., mert még csak első tali. Ha lenne második, ott már lennének elvárások felém... így meg nincsenek, csak örülnek, hogy egy szép lány elment velük kajálni. Akinek meg fáj kb 10 ezer egy randira, az ne ismerkedjen.

2023. júl. 11. 11:35
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
82%
Elég szemét dolog, de a te életed, azt csinálsz amit akarsz.
2023. júl. 11. 11:38
 2/34 anonim ***** válasza:
85%
Tehát még aranyásónak is béna vagy.
2023. júl. 11. 11:38
 3/34 anonim ***** válasza:
95%
Provokatív kamukérdés, a gusztustalanabbik fajtából. Gratulálok!
2023. júl. 11. 11:45
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Jajj de szánalmas

Egyszerűen csak szánalmas

2023. júl. 11. 11:46
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem alàznàm magam meg egy tànyér ételért vagy egy hamburgerért ha nem szimpi az illetö lelèpnék.

De nàlam elsö randin nincs vacsora csak egy kòla vagy kàvè.

2023. júl. 11. 11:46
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Én férfiként hallottam már olyanokat akik ezt csinálják, bár az én közelebbi ismerőseim közt lányok nem szokták.

Én mondjuk emiatt soha nem is csinálok éttermes első randit, szóval ez részben azért a férfin is múlik. Mármint nem kötelező hagyni magad lehúzni, ha meg mindenképp a pénzed az egyetlen amit megvillantasz, és az az elképzelésed hogy majd veszed a csajnak 5-10kért a kézműves hamburgert és utána ugrik is a farkadra, akkor annak megvannak az ilyen kockázatai, hogy le fognak húzni a pcsaba.

2023. júl. 11. 11:54
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne incel fesztiválozzál már megint
2023. júl. 11. 11:56
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Kezeket fel, van, aki ezt a sz.r kamukérdést beveszi?
2023. júl. 11. 12:03
 9/34 anonim ***** válasza:
83%

"Akinek meg fáj kb 10 ezer egy randira, az ne ismerkedjen."

Persze, ez így van ahogy mondod, de attól még szemét dolog kihasználni másokat és visszaélni azzal, hogy úgyis ők fizetnek. Lényegében a társaságod adod oda kajáért, ami te is tudod, hogy mit jelent.. :D

De egyébként, nem hiszem, hogy valós lenne a kérdés, mert egy értelmes nőnek van 5.000 Ft-ja arra, hogy hetente egyszer elmenjen valahova enni és valószínűleg ismerőse is akivel elmehet.

De ha valós lenne a történeted csinálok neked egy kézműves hamburgert és elküldöm postán vagy vmi. :D

2023. júl. 11. 12:13
 10/34 A kérdező kommentje:
Van heti 5k forintom rá de jobb ha az megmarad más dolgokra
2023. júl. 11. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!