Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek első talira el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek első talira el lehet vinni a gyermekünket is? A gyermeknek nem lesz kellemetlen érzés hogy nem anyukájával találkozom úgy?

Figyelt kérdés

26 f vagyok 2 éve független

Csak laza kapcsolataim voltak azóta de a gyerekel mindig logisztikazni kellet .

Interneten megismertem egy nagyon jó csajt igaz 10 évvel fiatalabb nálam és még fiatalabnak néz ki

De nagyon jó lenne oszejoni vele nagyon tetszik csak az a baj hogy lányom folyamatosan nálam van ő meg kis ovis 5 éves nálam lakik nem az anyjanal .

De így meg nemtudok csajozni mert nemhagyhatom egyedül otthon .

Oviba meg délelőtt jár amikor meg senki nem akar randizgatni .

Anyámék néha vigyáznak rá akor lenne idő de az ritka és nagyon alkalmazkodni kéne.

Beszéltem sokat ezzel a lannyal nem zavarna azt mondta ha vinném a lányom is első talira csak én kicsit félek hogy így hogyan tudok valakit felszedni ha figyelmemet másra is kell fordítanom.

#Gyerekel csajozas
2023. júl. 10. 14:29
 61/93 A kérdező kommentje:

60#Dehogy nem. szerintem 35 ig meg simán 14 16 közöttiekkel is.lehet az még 9 év nekem

Aztán 17 18 évesek már 60 éves papakkal is vannak ha van pénz

Persze ott már sokal nagyobb a követelmény

Exem is akitől a gyerekem van most egy 36 éves pasival van .

18 szülinapja előtt hagyott ott 3 hónappal

Viccelődök is vele hogy neki csak gyerekkent volt elég jó a penztarcam .😀

18 évesen egy 34 éves de külföldön dolgozó tényleg nalam penzesebb csávót szedett össze

Akinek van pénze az simán tud fiatalt.

2023. júl. 21. 09:57
 62/93 anonim ***** válasza:
100%

Pont most írod, hogy nincs pénzed.

Amúgy igen, tudjuk, a legősibb mesterség. Ha van elég pénzed, olyan nőd lesz, amilyet akarsz. Ha nincs, akkor nem lesz.

2023. júl. 21. 11:06
 63/93 A kérdező kommentje:

62 # magyar viszonylatban átlag mennyiségű van. Munkából élek

ezzel tudom buvolgetni a szegenytelepi lányokat

Van használt kocsim, boltba kajaldaba eltudunk jarni

Amúgy miotta egyedül vagyok havi 2 szer sima fizetoshoz is járok meg az is kijon

De azért aki magasabb kört akar külföldi nyaralast kertes házat sportkocsit azt valóban nemtudom megadni.

Amúgy meg mindig nagy a szegenyseg sok helyen exem is vegulis azért tudtam felszedni a szülei és az állami hivatalok hibáztak szerintem .

Szülei le se szartak mama nevelte egykis 1 szobás romos zártkerti ingatlanban 3 tesojaval.

Kajajuk volt de semmi más. Fürdőszoba se.se vezetékes víz

És akor jöttem én mint a szőke herceg fehér lovon 😀a sima melós eletszinvonalammal. nem kell csodálkozni hogy mindent engedett mert ki akart onnan kerülni.

Szóval nem én voltam a szemét vegulis . Szülei és a hivatalok hibáztak hogy hagynak ilyen szegénységben gyerekeket.

2023. júl. 21. 11:28
 64/93 anonim ***** válasza:
100%

Tehát kimondottan ilyen hátrányos helyzetű, kiskorú lányokra vadászol, akik mindent hagynak, pénzért cserébe. Azzal ugye tisztában vagy, hogy most vallottál be egy bűncselekményt?

2023. júl. 21. 12:01
 65/93 A kérdező kommentje:

Nem adok nekik kezpénzt soha csak azért ha fuvar kell vagy ilyesmi akor nyilván tőlem kerhetnek.

Szivesegeket megcsinálok ja.

Pontosabban eddig csak a gyerekem anyja kért sokat ilyesmit aki az elettarsam volt neki adtam is pénzt mikor boltba ment vagy ilyesmi de ez nem bűn.

Én tartottam el velem lakott .

Hiába volt 18 alatt ez nem az a kategória.

Ha mondjuk lebeszelnek egy csajjal aki mondjuk 16 és azt mondanám kap 20 e és megcsinalom az igen az bűn

2023. júl. 21. 12:50
 66/93 A kérdező kommentje:

De amugy arra akartam kijukadni hogy ameg ilyen körülmények között nőnek fell gyerekek .

Addig lesz ilyesmi is hogy terhesek lesznek 12 14 évesen stb . Meg ezeknek a szegény gyerekeknek mi esélyük?

Ha fiúk elmehetnek valami gyarba.

Lányok meg vagy szereznek egy idősebb palit aki eltartja őket

Mint en vagy sokkal rosszabb és tényleg prostinak alnak .kiviszik őket Ausztriába Svájcba vagy szimplán a rosszlanyokra .

Mint mondtam én néha hivatásos prostikhoz is járok olyanokhoz akik oldalon hirdetnek nyilván ott is a 18 19 éves kategóriát keresem fiatal legyen de törvényes. és ott is láttam mi lesz ezekel a lányokkal.

Szoktak dumálni velem szinte mind ilyen körülmények közül jött.

Ha nem jövök össze vele lehet exemre is ez a sors vár vagy osszejott volna egy másik hozzám hasonlóval.

Szóval vegulis ameg van ez a mély szegenyseg addig lesz ez a probléma.

Egy egészséges korulmenyek kozul valo tinilany valóban nem esik teherbe 14 évesen szándékosan.

2023. júl. 21. 13:19
 67/93 anonim ***** válasza:
100%
Bele se gondolok, mi lesz a te lányodból...
2023. júl. 21. 13:54
 68/93 A kérdező kommentje:

67# o egészséges körülmény között van mivel ő verszerinti gyerekem nem csinálok vele soha olyat. anyagilag meg megvagyunk .

Jó mondjuk anyukája hiányzik neki de én anyám részben pótolja.

Akaratos hisztis amúgy elege el van kényeztetve mivel egyke .

Nekem nem fogad szót.

Viszont ő társasági lény nem bír meglenni egyedül nem olyan mint én.

Nem lesz vele baj csak nem lehet majd irányítani szerintem ha nagylesz.

Sokravisszi mert erős akaratu ot férfi nemfogja irányítani az tuti én az apja se tudom mert pofonvag és visszauvolt.

Remélem.nem megy anyja után külföldre ha nagy lesz .

Ha megy akor enis megyek a közelbe.gyerek nélkül tényleg egész nap csak a hülye csajvadaszat járna az eszembe azért kell más is .

2023. júl. 21. 14:22
 69/93 anonim ***** válasza:
100%

"Sokravisszi mert erős akaratu ot férfi nemfogja irányítani az tuti én az apja se tudom mert pofonvag és visszauvolt."

De sokra fogja vinni, ha már most verekedik. Hol a nevelés? Mi az, hogy egy gyerek verekedik? Egy elkényeztetett kis hülyegyerek szegény, aki semmire sem fogja vinni.

2023. júl. 21. 14:31
 70/93 A kérdező kommentje:

Csak nekem bolond mamanal jó. meg oviba is beleszokot.

Nem volt egyszerű ezt az anyanelkuliseget megszokni 3 évesen hagyta el azért még mindig emlékszik rá.

Már amúgy kezd hasonlítani az anyjára anyját 12 éves kora óta ismertem (természetesen nem szexuális értelemben egybol!)

Így azért láttom a hasonlosagot lányunk egy az egyben olyan csak fehérebb a bőre meg szőkésbarna a haja nem fekete .

Nehéz eset de talpraesett bárkivel beszélget játszótéren elkeri a játékot anyukaktol

Bárkivel játszik bárkivel barátkozik.

Nekem ez sose ment mindig féltem az emberektol meg 14 évesen is nehéz volt beszelgetnem

Neki meg 5 évesen simán megy ez a kapcsolódás. azért mondom ha ez megvan akor már felsiker.

O normális lesz én sajnos el kell ismerni nem vagyok bizonyos értelemben az .

Persze ezt nem.erzem gondnak de azért nem akarnám.hogy ő is szenvedjen azért.

Csak szimplán hisztis es akaratos ennyi a baj de melyik egyke kislány nem az .

2023. júl. 21. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!