Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek első talira el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek első talira el lehet vinni a gyermekünket is? A gyermeknek nem lesz kellemetlen érzés hogy nem anyukájával találkozom úgy?

Figyelt kérdés

26 f vagyok 2 éve független

Csak laza kapcsolataim voltak azóta de a gyerekel mindig logisztikazni kellet .

Interneten megismertem egy nagyon jó csajt igaz 10 évvel fiatalabb nálam és még fiatalabnak néz ki

De nagyon jó lenne oszejoni vele nagyon tetszik csak az a baj hogy lányom folyamatosan nálam van ő meg kis ovis 5 éves nálam lakik nem az anyjanal .

De így meg nemtudok csajozni mert nemhagyhatom egyedül otthon .

Oviba meg délelőtt jár amikor meg senki nem akar randizgatni .

Anyámék néha vigyáznak rá akor lenne idő de az ritka és nagyon alkalmazkodni kéne.

Beszéltem sokat ezzel a lannyal nem zavarna azt mondta ha vinném a lányom is első talira csak én kicsit félek hogy így hogyan tudok valakit felszedni ha figyelmemet másra is kell fordítanom.

#Gyerekel csajozas
2023. júl. 10. 14:29
 11/93 anonim ***** válasza:
100%
Atyaúristen
2023. júl. 10. 14:52
 12/93 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan vannak emberek akik ezen a szinten élnek? 🤦És komolyan gyereket nevelnek?????? 😮
2023. júl. 10. 15:00
 13/93 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a csaj 16,de kinéz vagy 12 évesnek, te őt akarod a barátnődnek úgy, hogy egy bébiszittert nem vagy képes keresni a gyerekednek, hanem vinnéd őt is. Hát vannak bajok az biztos, és fel sem fogod. Öreg ugyan nem vagy, de a 16 éves még gyerek hozzád képest. Egyáltalán nem kelted felelős szülő képét. Amúgy vidd el a két gyereket játszóházba. Az a nektek való.
2023. júl. 10. 15:24
 14/93 anonim ***** válasza:
100%
23 vagyok de ha gyerekkel allitanal be randira, annak ott ldnne vége
2023. júl. 10. 15:25
 15/93 anonim ***** válasza:
100%
Ha senkire nem tudod lepasszolni a koloncodat, izé, gyerekedet (bocs, de nekem az írásodból inkább tűnik koloncnak, mint a gyermekednek), akkor jön a fizetős babysitter. Ha nem telik rá, akkor nem kell neked barátnő, főleg nem egy 16 éves tinilány. Mit gondolsz, egy jó bőr kiscsaj nem kap mind a 10 ujjára jó pasit, mondjuk olyat, akin nem csüng már 26 évesen egy 5 éves gyerek még a randin is? Cigányok vagytok, vagy mi, hogy azt hiszed, ez normális?!
2023. júl. 10. 15:35
 16/93 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hívjátok el a lány apját is, biztos, ami biztos!
2023. júl. 10. 15:42
 17/93 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy efebofil, a gyereke anyja is tinilány volt, ilyenekre gerjed és a szüleivel neveltette a gyerekét. Visszataszító beteg, sérült ember, az elhanyagolt sérült tinilányok ilyenekkel kötnek ki. Be kellene záratni, mellesleg nagyon igénytelen is.
2023. júl. 10. 15:43
 18/93 anonim ***** válasza:
47%
Biztos a te fattyad akarja majd nevelni,kerülgetni,ezt benézted 😄
2023. júl. 10. 15:51
 19/93 anonim ***** válasza:
100%
Fúj basszus. Keress a saját korosztályodban. Beteg.
2023. júl. 10. 16:03
 20/93 anonim ***** válasza:
93%

Sok dolog nem kerek a sztoridban de ha mégis igaz, akkor elég nagy a baj veled. Ha 16 éves lánnyal randiznál aki elvileg fiatalabbnak is néz ki plusz vinnéd a gyereket is, az simán úgy fog kinézni, hogy apuka elvitte a gyerekeit fagyizni. Ha viszont elkezded tapogatni a leányt ne lepődj meg, ha pár perc múlva rendőrök fogják megkérdezni, hogy mi a helyzet.

Engem is érdekelne egyébként, hogy a gyerek anyja hány éves és miért nem nála helyezték el a gyereket? Amikor kérted a felügyeleti jogot tisztában voltál vele, hogy ez azt fogja jelenteni, hogy mindig nálad és veled lesz a gyerek? 20 évesen miért érezted szükségét, hogy családot alapíts? Nem az jön le az írásodból, hogy bármennyire is felelős ember lennél.

2023. júl. 10. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!