Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek első talira el lehet vinni a gyermekünket is? A gyermeknek nem lesz kellemetlen érzés hogy nem anyukájával találkozom úgy?
26 f vagyok 2 éve független
Csak laza kapcsolataim voltak azóta de a gyerekel mindig logisztikazni kellet .
Interneten megismertem egy nagyon jó csajt igaz 10 évvel fiatalabb nálam és még fiatalabnak néz ki
De nagyon jó lenne oszejoni vele nagyon tetszik csak az a baj hogy lányom folyamatosan nálam van ő meg kis ovis 5 éves nálam lakik nem az anyjanal .
De így meg nemtudok csajozni mert nemhagyhatom egyedül otthon .
Oviba meg délelőtt jár amikor meg senki nem akar randizgatni .
Anyámék néha vigyáznak rá akor lenne idő de az ritka és nagyon alkalmazkodni kéne.
Beszéltem sokat ezzel a lannyal nem zavarna azt mondta ha vinném a lányom is első talira csak én kicsit félek hogy így hogyan tudok valakit felszedni ha figyelmemet másra is kell fordítanom.
Sok dolog nem kerek a sztoridban de ha mégis igaz, akkor elég nagy a baj veled. Ha 16 éves lánnyal randiznál aki elvileg fiatalabbnak is néz ki plusz vinnéd a gyereket is, az simán úgy fog kinézni, hogy apuka elvitte a gyerekeit fagyizni. Ha viszont elkezded tapogatni a leányt ne lepődj meg, ha pár perc múlva rendőrök fogják megkérdezni, hogy mi a helyzet.
Engem is érdekelne egyébként, hogy a gyerek anyja hány éves és miért nem nála helyezték el a gyereket? Amikor kérted a felügyeleti jogot tisztában voltál vele, hogy ez azt fogja jelenteni, hogy mindig nálad és veled lesz a gyerek? 20 évesen miért érezted szükségét, hogy családot alapíts? Nem az jön le az írásodból, hogy bármennyire is felelős ember lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!