Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin a nő csak magáról beszél 2-3 órán át: szerintetek ez fura? Mi lehet az oka?
Adott egy húszas évei végén járó fiatal nő. Közös vacsorán, randin 2-3 órán keresztül ő beszél, csapongó anekdoták, vicces sztorik, stb. stb.
De annyira folyamatosan, hogy nem értem, hogy mikor vesz levegőt, mert egy pillanat szünet nincs.
Én jó közönség vagyok, szívesen hallgatom, ha beszél valaki, de ez mint a cunami és vég nélkül jön. És ráadásul sekélyes dolgok, hogy kb.. mi volt akkor, amikor a nagyanyja macskája fennmaradt a fán és hasonló kaliberű dolgok. Pár dolog, ami kifejezetten érdekelt volna, meg egyszerűen kimaradt, mert mégsem akartam a monológ közepébe vágni, hogy akkor mondd el, hogy miként döntötted el, hogy az egészségügyben szeretnél dolgozni, honnan jött az érdeklődés stb. Konkrétan alig beszéltünk. Egy barátságos mosoly mögé rejtettem az egyre komolyabb megrökönyödésemet…
Időnként a vonaton hallok pletykás öreg asszonyokat így beszélni, bár ott akad némi kölcsönösség, mert megszólal a másik is.
Képzeld el azt, hogy már egy tucat mókás sztorit hallottál róla, a fél rokonságát leírta és be nem áll a szája, annyira sem, hogy te bedobj bármi témát, “hogy erről jut eszembe”. Tényleg eltelik egy alkalom úgy, hogy terólad az nem derül ki, hogy mivel foglalkozol, vagy milyen városból jössz, semmi. Mintha nem érdekelné, hogy mégis, akivel már eljöttem ide, az kicsoda is lehet?
Szerintetek ez mi lehet? Ennyire rengeteget beszél mindig? Vagy zavarban lehet és arról terel?
Nem hiszem, hogy zavarban lenne, valószínűleg ennyi idősen már túl van néhány randin. Mondjuk aki ilyen, szerintem írásban is ilyen kis jelentéktelen dolgokról beszel, számomra ez baromi unalmas lenne, de kinek mi.
24N
Vagy alapból ilyen, és érdekesebb témákról nem lehet beszélgetni vele, vagy zavarban lehetett (bár ennek kevesebb esélyét látom).
Az mindenesetre fura, hogy a kölcsönösség nem volt jelen a részéről...
Egyik barátnőm unokatestvére ugyanez a fajta típus, hogy csak magáról beszél, ami őt érdekli, más szavába belevág, olyan mint a rádió amit nem tudsz kikapcsolni. :D
Tök közvetlen, nyitott, de baromi fárasztó olykor-sokszor.
Vannak ilyen emberek is. :D
Ugye ez társkereső volt, levélben teljesen normális volt, aztán a személyes találkozó volt furcsa.
Teljesen szürreális élmény: nem túlzás azt mondani, hogy egy pillanat szünet nem volt és a másik pedig nem érdekelte, tényleg mintha el lett volna zárva és pótolnia kellene valamit.
És ha valakivel beül az valahova, tényleg nincs hozzá 1-2 kérdésed? Ki ő, mi ő, milyen ember is lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!