Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hányszor néznétek el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor néznétek el egy férfinak ha lemondaná a randit mert valami közbejött?

Figyelt kérdés

Ismerem régóta, egy városban élünk. Harmincas éveiben jár, szüleivel él, sokat segít nekik. Szimpatikus volt és tetszett is, így amikor írt, hogy szeretne jobban megismerni, belementem. Azt írta ő is komoly kapcsolatot szeretne. Több közös ismerős szerint is egy rendes pasi, udvarias, kedves, jó ember.

Most mégis elbizonytalanodtam, mert sokadik alkalommal mondja le a randit (amit szintén ő kezdeményezett). Mindig a szüleire hivatkozik, hogy ebben kell segíteni, most abban. Ezeket még elnéztem mert szép dolognak tartom, hogy segít nekik, bár a második alkalommal már kétségeim voltak. Ezeknél az eseteknél aznap reggel szólt. De ma ismét megcsinálta, ráadásul az utolsó pillanatban, a megbeszélt időpont előtt fél órával szólt, hogy ne haragudjak de családi dolog miatt halasszuk el. Úgy érzem ez miatt ki is ábrándultam belőle. Olyan érzésem van, mintha csak játszana velem vagy csak időtöltés céljából beszélget velem. Gondolom imponál neki, h igent mondtam a randira. Korábban, néhány hónapja összefutottunk véletlenül és úgy láttam vonzónak talál de sokra nem megyek vele ha nem jutunk el egy randira.

Úgy gondolom most már, hogy lezárom és továbblépek, de szeretném kikérni a véleményeteket.

2023. júl. 9. 12:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írják. 3. alkalom már nem lesz. Majd szóljon, ha ráér. Nem igaz, hogy nincs fél órája meginni egy kávét. Soha nem jár sehová?

Szülei direkt tesznek keresztbe?

2023. júl. 9. 15:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Max. 2-szer. A 3.-nál már nem venném komolyan a férfit.
2023. júl. 9. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Most már egy vagy max kettő. De sajnos régen elnéztem egy évig heti egyet. Vagyis persze nem mindenhéten, de a legtöbb héten lemondta az exem minimum egyszer. Azóta sem értem, miért nem dobtam mondjuk 5 után, ha nagyon engedékeny akartam lenni. Hát na, fiatal voltam :D Gimibe járt még és volt olyan, hogy azzal az indokkal mondta le, miközben én kihagytam egyetemi előadást is, hogy legyen időm elkészülni és vele lenni, hogy... most figyeljetek... bent hagyta a teremben a pulcsiját és egy tanár elvette és azt mondta, holnap adja csak vissza, ő meg nem akar megfázni (április volt), mert másnap volt a szülinapi bulija. Na én akkor kiosztottam és azért nem szakítottam vele, mert ugye másnap volt a szülinapja, a hivatalos is és a buli is, ahova az én barátaim is meg voltak hívva. Annyit csináltam, hogy megmondtam, nem fogok ma vele beszélni, ő meg hívogatott, írogatott. Na hát nem javult a dolog a szülinapja után sem, az utolsó heteinkben heti 50 percet találkoztunk, vagy ha a haverjai hívták inni és nekem is volt kedvem menni, de akkor egy szót nem szólt hozzám.

Csajok ne nézzetek el ilyeneket senkinek!

2023. júl. 10. 11:23
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb kétszer, a harmadik ilyen esetnél már nem tudnám egyszerűen komolyan venni.
2023. júl. 14. 14:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!