Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hányszor néznétek el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor néznétek el egy férfinak ha lemondaná a randit mert valami közbejött?

Figyelt kérdés

Ismerem régóta, egy városban élünk. Harmincas éveiben jár, szüleivel él, sokat segít nekik. Szimpatikus volt és tetszett is, így amikor írt, hogy szeretne jobban megismerni, belementem. Azt írta ő is komoly kapcsolatot szeretne. Több közös ismerős szerint is egy rendes pasi, udvarias, kedves, jó ember.

Most mégis elbizonytalanodtam, mert sokadik alkalommal mondja le a randit (amit szintén ő kezdeményezett). Mindig a szüleire hivatkozik, hogy ebben kell segíteni, most abban. Ezeket még elnéztem mert szép dolognak tartom, hogy segít nekik, bár a második alkalommal már kétségeim voltak. Ezeknél az eseteknél aznap reggel szólt. De ma ismét megcsinálta, ráadásul az utolsó pillanatban, a megbeszélt időpont előtt fél órával szólt, hogy ne haragudjak de családi dolog miatt halasszuk el. Úgy érzem ez miatt ki is ábrándultam belőle. Olyan érzésem van, mintha csak játszana velem vagy csak időtöltés céljából beszélget velem. Gondolom imponál neki, h igent mondtam a randira. Korábban, néhány hónapja összefutottunk véletlenül és úgy láttam vonzónak talál de sokra nem megyek vele ha nem jutunk el egy randira.

Úgy gondolom most már, hogy lezárom és továbblépek, de szeretném kikérni a véleményeteket.

2023. júl. 9. 12:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Max 2.
2023. júl. 9. 12:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Kb ahogy te, 2x.

Egyszer ha előfordul, hát na, van ilyen.

Ha másodjára is előfordul, az kellemetlen, de legyünk nagyvonalúak, létezik szerencsétlen lapjárás.

De ha valami harmadjára is megtörténik, ráadásul zsinórban, akkor ott már elég valószínű, hogy rendszer szintű probléma van. Mert természetesen nála is változnia kell a prioritásoknak, és tudatában lenni annak, hogy ha egyszer lemondta valamiért, akkor másodjára a zervezésnél is és a priorizálásnál is körültekintőbbenk és határozottabnak kell lennie.

Ilyen emberre egyszerűen nem lehet építeni.

2023. júl. 9. 12:50
 3/14 A kérdező kommentje:
2-es, ugyanígy gondolom. A mai találkozóhoz is úgy álltam, hogy nem élem bele magam, nem éreztem azt az örömteli várakozást.
2023. júl. 9. 12:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy randit nem tud összehozni. Hogy szeretne így kapcsolatot? Mindig a szülei lesznek első helyen. Ami önmagában nem feltétlenül baj, de te egy kapcsolatban nagyon megszenvednéd vele.
2023. júl. 9. 13:03
 5/14 anonim ***** válasza:
81%

Megkaptad a választ,miért is van még mindig egyedül...

Szerintem érdemesebb elengedni az ilyet.

2023. júl. 9. 13:07
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is kb 2. Egyszer egyszer normális, ha valami miatt lekell mondani. De zsinórban már nem oké. Meg nagyon nem mindegy mi az az ok, ami miatt lekell mondani, ráadásul az utolsó pillanatban. Ha baj van akkor természetesen érthető, hogy nincs mit tenni (kórházba került valaki, orvoshoz kell vinni stb az normális, ha lemondja az utolsó percben). De azért ha a szülőknek kell pl segíteni a kertben azt előre tudni, aznapra nem tervezek ramdit vagy halasztható egy napot, hamár program van lebeszélve mással.
2023. júl. 9. 13:08
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Maximálisan egyetértek az előttem írókkal. Igen, kettőnél még lehet adni esélyt, hátha csak tényleg szerencsétlenül jöttek ki a dolgok, de utána már nem érdemes. Ha kifogásként használja a szüleit, akkor azért nem, ha meg pusztán csak nem képes azt mondani, hogy anya, apa, most programom van, holnap tudok ebben-abban segíteni, akkor meg azért. (A legtöbb családban azért ritkán adódik olyan helyzet, hogy SOS kelljen rohanni segíteni valamelyik családtagnak, pláne ennyiszer.) Az biztos, hogy nem érdekled eléggé. Hirtelen felbuzdul néha, de amikor már ott lenne valóban a tali, akkor minden más fontosabb.
2023. júl. 9. 13:12
 8/14 anonim ***** válasza:
39%
Én az első lemondásnál elhajtom a francba. Nem kell nekem ikyenekkel szenvedni.
2023. júl. 9. 13:35
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megerősítő válaszokat.

Annyit mondott korábban a szüleiről, hogy egyik sem egyszerű eset, ha valamit kitalálnak annak úgy kell lennie és akkor amikor ők úgy gondolják. Ő pedig nem akar konfliktust velük, így csak csöndben nyel egyet és tűr.

Ha ennyire nem mer kiállni magáért vagy kompromisszumot kötni (pl. segít nekik de nem pont akkor amikor ők úgy gondolják hanem aznap kicsit később, vagy előtte/utána nap) akkor az a későbbiekben is problémát okozna szerintem a kapcsolatban. Egyébként évek óta nem volt kapcsolata.

Abban is egyetértek, hogy szerintem sem kellek neki eléggé.

2023. júl. 9. 14:38
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szépen megválaszoltad a dolgot.

Én csak annyit javasolnék, hogy ezt mondd is el neki, legaláb kapjon egy értelmes visszajelzést.

2023. júl. 9. 14:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!