Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély? MI a véleményetek?
1. hát képes vagyok várni rá de nem tudom h. megéri-e
2. Te hamar feladod és akkor haggyam vagy ezek alapján azért lenne rá esély csak te olyan vagy h. ha elsőre nem akkor utánna nem próblod ?
ugyanez volt velem is.
naah figyelj haa volt szájrapuszi akkor van esélyed. ez a barátok szöveg csak kamu nem tudja hogy mit akar. szerintem most tűnj el mindenhonnan 1-2 hétre ne beszéljetek sehol és ha majd akar valamit akkor felfog hívni ha meg nem akar semmit akkor hagyd a francba annyi nő van még;)hajrá;)
egyszerűen nemtudja mit akar, talán túl gyorsan megkapott. szerintem is tűnj el kicsit, és egy tapasztalat: a foglalt pasi nem VAK
ha ő tetszik, ne mondj még le a többi lányról, ne adj fel egy olyan miatt mindent aki nemtudja mit akar. persze nem kell rögtön mást keresni, csak legyél nyitott másokra is. amúgy a szájrapuszival már félig nyert ügyedvan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!