Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők melyiknek van nagyobb esélye?
Figyelt kérdés
Ha választanotok kellene,kinek lenne nagyobb esélye? Egy normál testalkatú,de nem helyes arcú férfinek,vagy egy nagydarab, de sokak által szép arcúnak tartott férfinek?2023. júl. 6. 10:10
1/12 anonim válasza:
A normál alkatúnak. Nalam legalábbis. Kifejezetten zavar a zsíros test.
2/12 anonim válasza:
Nagydarabokat nem is látok helyesnek, a kerek fej nem tetszik. Az elhízottság nálam kizáró ok.
A másikkal se jönnék össze, ha egyszer rosszul vagyok, mikor ránézek, mert nem tartom helyesnek. Értelmetlen a kérdés, mivel nincs olyan helyzet az életben, mikor csak ez a két opció lenne.
3/12 A kérdező kommentje:
Értem. Igazából a való életben is ezzel találkozom. Az hogy nagydarab vagyok rosszabb mintha gyilkos lennék. Jobban elítélnek a nők
2023. júl. 6. 11:32
4/12 anonim válasza:
Akkor fogyjál le, ne nyavalyogjál, mint egy punci.
5/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy ezt baszod hozzám
2023. júl. 6. 11:47
6/12 anonim válasza:
Nem lehet olyan nehéz leállni a zabálással és nekiállni sportolni. Ennyi. Ha neked nem felel meg dagadt nő, akkor te se várd el, hogy tetsszél a nem dagiknak.
7/12 A kérdező kommentje:
Pedig megfelelne nekem
2023. júl. 6. 12:14
9/12 anonim válasza:
Azért "bassza hozzád", mert fogyni lehet. Az a változás az, amit legjobban kézben tudsz tartani. Nőni nem tudsz, farkad nem lesz nagyobb, arcplasztika, hajbeültetés elég drága. Ha a társkeresésben a túlsúly akadályoz, az a lehető legjobb eset.
10/12 anonim válasza:
Egyértelműen a nagydarab széparcúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!