Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennél ha meghívnálak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha meghívnálak fagyira és köszöznem hogy kriptovalutával fogok fizetni majd kiderülne hogy nem bitcoinnal hanem csak busdvel?

Figyelt kérdés
2023. júl. 6. 08:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%

"A nők nem tudják, mi az a kriptovaluta"

Nő vagyok, és tudom, mi a kriptovaluta.

Magadat minősíted, hogy ennyire hülyének nézel másokat.

2023. júl. 6. 11:55
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te most a randipartneredtől akarsz fagyit venni, vag ymi?

Hát mit érdekel engem, hogy mivel fizetsz, ha azt mondod fizeted? Felőlem akár Monopoly pénzzel is fizethetsz, ha sikerül meggyőznöd a fagyiárust, hogy fogadja el:D Najó, mondjuk ez már tényleg nagy tlejesítmény lenne, erre felfigylenék:D

2023. júl. 6. 13:58
 13/25 anonim ***** válasza:
Ha nem Dogecoinnal fizetsz nem vagy Chad
2023. júl. 6. 17:25
 14/25 A kérdező kommentje:

köszöznem=közölném.

Hát ahogy elnézem a válaszokat, nem csak Manyi néni nem tudja mi az a kriptovaluta, de a válaszolók többsége se. Azt hogy mi az a BUSD azt pedig szintén nem.

Talán a tizenegyes tudja, de nem derül ki biztosra, mert nem tudni hogy melyik az ő előző válasza.

2023. júl. 8. 06:38
 15/25 A kérdező kommentje:
Bocs 13 as ez rád nem vonatkozik és a poént is értem
2023. júl. 8. 06:41
 16/25 anonim ***** válasza:
És miért kellene tudni? Kötelező? Semmit sem tesz hozzá az életemhez ez a fajta "műveltség". Na meg őszintén, ki nem szarja le, hogy te mivel fizetsz a fagyisnál? Legyen kifizetve, aztán jó napot.
2023. júl. 8. 06:48
 17/25 A kérdező kommentje:
Inkább az a kérdés hogy miért kell válaszolnod ahhoz a kérdéshez amiről fingod sincs?
2023. júl. 8. 07:03
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

A 14-es kommentedre válaszoltam. Netán tiltva van az is? 🤔

Leszarom mivel fizetsz, ez meg a kérdésedre a válasz pökhendi pcs.

2023. júl. 8. 12:53
 19/25 A kérdező kommentje:
Konkrétan nincs tiltva a trollkodás csak nem ajánlott
2023. júl. 8. 15:33
 20/25 anonim ***** válasza:
Hú vazze....
2023. júl. 9. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!